Следвайте ни

Music Daze започва днес! Вижте пълната програма на фестивала

viber icon

Този петък, събота и неделя всички пътища водят към Пловдив, защото в града на тепетата стартира Music Daze – първият летен фестивал в България за 2021 година! Очакват се весели компании и фенове от цяла България, които идват в града за да изживеят дългоочакваната емоция от фестивална еуфория и музика на живо и да се потопят в любимата атмосфера на Пловдив! 

·       Най-важната новина за всички е - времето в Пловдив е слънчево и топло! Прогнозните температури за фестивалните дни са между 25 и 27 градуса, дъжд няма да вали, очаква ни супер уикенд!

·       Съвсем на финалната права, в програмата на MUSIC DAZE се включва и A.L.E.K.S., той ще открие програмата на 12 юни 2021, събота. A.L.E.K.S. ще представи авторската музика от дебютния си проект "Late Night Thoughts", както и няколко неиздадени парчета.  

·       Ето го и пълният график на фестивала по часове
11 юни 2021, петък
16.30 часа – отваряне на врати 
17.00 часа – K.LINA
18.00 часа – Stop The Schizo
19.30 часа - Nouvelle Vague
21.30 часа – DJ Burak Yeter 

12 юни 2021, събота 
16.30 часа – отваряне на врати
17.00 часа - A.L.E.K.S
18.00 часа – Krekhaus
19.30 часа - Me and My Devil
21.00 часа - Dub FX feat. Mr Woodnote

13 юни 2021, неделя 
16.30 часа – отваряне на врати
17.00 часа – Le'Push
18.00 часа – Innerglow
19.30 часа – Керана и космонавтите 
21.00 часа – Ицо Хазарата и Ъпсурт, DJ Cass, Мария Драгнева и балет „Нова“

·       Важна информация за билетите. 
Билетен център Пловдив (касата пред фонтана на Община Пловдив, площад „Стефан Стамболов“ N 1) - работи и продава билети всеки ден до 18.00 часа;

- касите на хълм Бунарджика отварят всеки фестивален ден в 16.00 часа. На Music Daze схемата, която изпращаме сме посочили точното мястото на всяка една от тях. 

- организаторите съветват – за да се избегнат максимално тапи по алеите към връх Бунарджика, използвайте опцията за онлайн купуване на билети [email protected] - не е необходимо да ги разпечатвате, ще могат да се чекират директно през телефон! Купете от този линк 
https://www.eventim.bg/bg/bileti/music-daze-festival-plovdiv-hlm-bunardzhik-561933/event.html?fbclid=IwAR34bTx0kCn5IT4_hIGjgUGxV0Zb4G9xKweKqGwaMjUyqhKhJk4H_UWxzsA

·       Важна информация за достъпа до фестивала 
Music Daze ще се проведе на самият връх на хълм Бунарджика. Прилагаме схема на фестивала и входовете за достъп. До тях се стига от пловдивския булевард „Руски“. Достъпа до фестивалната зона ще е само пешеходен, коли няма да се допускат. Полиция ще регулира движението още преди тепето, така че да не стават тапи и задръствания.

 

·       От мерки за сигурност, в зоната на фестивала няма да се допускат зрители с бутилки, остри предмети и оръжие. В зоната на Music Daze плащането на билети, храна и напитки  ще става само в брой.

·       Деца до 9 години ще се допускат без билет, но трябва да се представи попълнена декларация за придружител, можете да се изтегли от този линк:

·       https://dox.abv.bg/download?id=269348175d
Ще бъде предоставяна и на място, но това ще забави достъпа.

Билети:

https://www.eventim.bg/bg/bileti/music-daze-festival-plovdiv-hlm-bunardzhik-561933/event.html

Music Daze се организира от Blue Hills Events – https://www.facebook.com/bluehillsevents/

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?