3906

Муньос в плен на новата визия на Калина: Царският зет си пада по бицепсите на княгинята: Тонусът се отразява и на красивото й лице!

Щерката на цар Симеон дойде на погребението на прадядо си Фердинанд в двореца Врана на 29 май с рокля без ръкави, която разкри страховитите й бицепси

 

Царският зет Китин Муньос не се притеснява от странния мускулест външен вид на съпругата си, след като последните й снимки взривиха социалните мрежи.

 

Княгиня Калина - Новини

 

Китин обаче не се тревожи от това и похвали „отличната физическа форма“ на жена си, която той приписва на „здравословен начин на живот, ежедневни тренировки и добро хранене“. „Нещо, което се отразява не само на добрия й мускулен тонус но и на красивото й лице“, казва испанският навигатор за своята „най-скъпа жена“, цитиран от сайта boredpanda.

 

Наложи се обаче 52-годишната княгиня да даде повече подробности за физическата си трансформация. Тя се описва като спортистка. „Посветих се на тренировките с тежести. Аз съм спортистка“, обяснява тя пред изданието LОС.

 

Преди време сп. „Мадам Фигаро“ подчерта, че Калина има петнадесетгодишна кариера като професионална ездачка.

По повод снимките в социалните мрежи, станали вирусни, испанските медии напомнят и кардиналните промени в лицето на княгинята във времето. Китин от няколко години обяснява пластичните операции на жена си с медицински проблеми.

 

Царският зет разказва, че като ученичка Калина има проблеми с предните си зъби и през 1999 г., докато следва в Лондон, отива да й направят коронки. Зъболекарят пробива костта и така започват няколко поред операции на носа й заради получени инфекции и усложнения.

 

„Първоначално изглеждаше като малък проблем,  един моряк й каза, че трябва да се промива всеки ден с морска вода, смесена с прясна, и тя така и направи“, обясни навремето Китин пред сп. „Ола“. Става дума за период, в който той - известен мореплавател, е на пътешествие в океана заедно с Калина.

 

„Невъзможността да отидем в болница и условията в морето доведоха до прогресиране на инфекцията и влошаване, засягайки част от окото. Наложи се спешно да я евакуираме и тя претърпя операция. Приоритет беше да се изчисти инфекцията, но интервенцията нанесе естетически увреждания, които тогава не бяха важни, защото по-важно беше да се спасят окото и носът“, разказва Муньос.  „Всички абсурдни теории за различните операции и козметични процедури на Калина не са нищо  повече от дезинформация“, твърди съпругът й.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?