Следвайте ни

Муки избесня, съди заради гавра с паметта на Мутафова

viber icon

Среща с адвокат за дело срещу Милена Нейова - съпруга на Рашко Младенов, е организирала Мария Гурбешлиева, дъщерята на покойната Стоянка Мутафова, пише hotnews.bg.

Въпреки мъката от загубата на майка си Мухи е решила да заведе делото, тъй като има нарушение на авторски права относно книгата, която Милена написал за актрисата -"Стоянка Мутафова - смях и сълзи". В нея са събрани интересни интервюта правени буквално през последните месеци от живота на Стоянка. В тях тя реди изумителни случки, които малко преди смъртта й достигат до изключително откровеност. Томчето излиза по времето, когато Мутафова вече е между небето и земята, а Муки е възмутена от корицата, на която има рисунки от Рада Миладинова - дъщерята на Мартина Вачкова.

"Трябва да си уредим отношенията с тези хора. Стояна беше много фин човек и никога не говореше за пари. Затова често се получаваше с нейните камъни по нейната глава. И ако не е поискала хонорар, те трябваше да й предложат така е редно, така се прави, а не да се възползват от възпитанието й", ядосва се Муки.Самата тя написа книга за майка си „Добър вечер столетие мое“.

„Случвало се е дори да я крия, когато Милена я търсеше по телефона, но майка ми не желаеше да откаже на Рашко - чувстваше се свързана с него. Когато донесоха книгата видяхме, че в нея има много глупости. Стояна не я хареса. А после влезе в болницата и на никого от нас не му беше до книги", обяснява Гурбешлиева.

С днешна дата ,след като няколко писма, които са изпратени до Милена Нейова и Рашко Младенов, Мария Грубешлиева завежда дело, с което ще си търси правата в съда.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?