49

Мрежата ври! От какво е болен поп фолк певецът Константин?

Мистериозен обрив провали участията на Коцето

 

Фолк звездата Констснтин отново го закъса със здравето и това наложи отмяна на поети вече работни ангажимети. Заболяването му притесни доста неговите близки и верни почитатели. 

Това обяви самият той в кратко видео в в Инстаграм, като разказа пред последователите си какво точно се е случило. Оказва се, че по тялото на попфолк певеца се е появил ужасен обрив.

“Някой път се случват неприятни неща. този случай е такъв. От един-два дни имам някакъв жесток обрив. Викам си, че е нещо алергично, но докторът казва, че е някакво възпаление и по никакъв повод да не мърдам от вкъщи. Утре съм на лекар, сега ще ходя някакви инжекции да ми бият.

Константин каза още, че пропуска следващите две свои участия: “Стара Загора, Варна, простете ми. Дано се оправя до два дни, поне в Хасково да мога да отида” – надява се певецът.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Ейбън

Ейбън

04.05.2023 | 03:48

Коцето страда от тежка форма на курварлък, за който лечение няма, но е нужно почивка и спокойствие.Но пичоците са нетърпеливи и тръпнат в очакване,кога Коцето ще си отпочине и ще се върне на терена да ги размандръсва отново.

Отговори
0 0
Как от

Как от

29.04.2023 | 11:20

Какво от чалгаризъме болен . Това води до изпаряване на мозъка и използване на прахо образни вещества .

Отговори
1 0
Объркал

Объркал

29.04.2023 | 08:55

е дозата или кофти дилър.

Отговори
2 0
Анти чалгар

Анти чалгар

29.04.2023 | 05:20

То блеене на задръстена музика за пияници какво да очакваш.

Отговори
3 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?