2374

Мрежата не вярва! Лео ди Каприо наруши математиката с 27-годишен супер модел

Леонардо ди Каприо е един от най-талантливите актьори на своето поколение, но в попкултурата той ще остане известен завинаги с друго свое "постижение" - да излиза само с фотомодели или актриси до 25-годишна възраст.

От Жизел Бюндхен и Бар Рефаели до Камила Мороне - странната математика в любовния живот на Ди Каприо е вдъхновила не едно и две meme-та онлайн, като в подфорума за инфографики на Reddit дори се появи нагледно доказателство за съществуването на възрастов "лимит" на приятелките на актьора.

Затова когато американските издания Page Six и People публикува информация, че Ди Каприо е започнал връзка с 27-годишната манекенка Джиджи Хадид, Twitter беше залят с шеги и коментари заради нарушеното "табу".

Последната връзка на носителя на "Оскар" с Камила Мороне приключи през август 2022 г., след като двамата прекараха близо пет години заедно. Мороне е с 23 години по-млада от бившия си партньор, а по ирония - краят на отношенията им настъпи само два месеца след като тя отбеляза 25-тия си рожден ден.

Според Page Six - Леонардо ди Каприо вече има отношения с Джиджи Хадид, в чиято компания е забелязан по време на събитие от Седмицата на модата в Ню Йорк. Медията се позовава на свои източници, според които двамата "не бързат" във връзката си и "все още се опознават".

Слуховете обаче бяха достатъчни за превръщането на историята във meme-генератор.

Някои от коментарите в Twitter подозират, че изтеклите снимки от близостта между Ди Каприо и Хадид са само PR-акция на екипа на актьора заради натрапчивите подигравки с подбора му на жени.

 
"Леонардо ди Каприо се показва пред папараците с Джиджи Хадид, само за да заглуши коментарите за 25-годишните му приятелки. След два месеца ще се появи пак с 20-годишна моделка, залагам на това", коментира жена в Twitter.

"Интернет изтормози Леонардо ди Каприо до таква степен, че да го накара да направи компромис и да излезе с жена на 27 години", пише друг.

Някои от meme-тата се базират на данни от Google Trends, в които се вижда доста ясен пик на търсенето на информация за възрастта на Джиджи Хадид през последните няколко дни.

 "Инфлацията е толкова тежка, че Лео ди Каприо вече излиза с 27-годишни", шегува се друг коментатор в Twitter.

Темата за любовните връзки на актьора беше вкарана и в сценария на наградите Emmy, когато комикът от SNL Кенан Томпсън се обърна към актрисата Зендея от Euphoria и каза: "Тя тъкмо навърши 26 години, а 26 години е особена възраст за Холивуд. Достатъчно млада си, за да играеш гимназистка, но си твърде възрастна, за да излизаш с Леонардо ди Каприо".

"Лео ди Каприо след връзката с Джиджи Хадид, за която знае, че е на 27":

 Доскоро Хадид беше във връзка със Зейн Малик - певец от бившата британска група One Direction, от когото тя има 2-годишна дъщеря. Отношенията им обаче са се разпаднали окончателно, след като през 2021 г. нейната майка Йоланда Хадид обвинява Малик във физическо посегателство по време на спор и завежда дело срещу него.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Toto Rino

Toto Rino

24.09.2022 | 08:48

Лео е велик

Отговори
2 0
АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ

АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ

24.09.2022 | 10:20

ТОЧНО...!!!!

Отговори
1 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?