4232

Мрежата гръмна! Татуиран мъжага гали Пам от Ергенът, червенокоската е в екстаз +18 СНИМКИ

Червенокоската пусна кадри как мъж с татуирани ръце нежно масажира плюс сайз моделката

 

Пам от "Ергенът" вече не е сама и не скучае в личния си живот, след като дълго време не можеше да си намери мъж, вероятно заради наднорменото си тегло, а и заради серия от предишни любовни разочарования.

 

БЛИЦ
  
  
Червенокоската пусна кадри как мъж с татуирани ръце нежно масажира плюс сайз моделката. Кадрите тя е качила в "Инстаграм" профила си.

Изглежда, че анонимният, поне засега, мъж се справя доста добре и е видимо загрижен за червенокосата пищна фурия, ако съдим по това, което тя ни загатва. Освен това е видно и че той е страстен фен на татусите, с каквито са нашарени ръцете му.

На ръката си избраникът на ергенката има татуировка на символ от поредицата "Хари Потър". Пам си пада доста по интелектуалните разговори и е успяла да намери някой, с когото да споделя интересите си.

БЛИЦ

 
"Всеки избор, който правиш в живота си, оставя трайна следа върху паметта на кожата ти и нейния вид. Например това дали имаш правилна връзка със себе си и какъв е изборът ти на партньор, който има достъп до кожата ти", загатва за ценната си нова връзка вече обвързаната ергенка, която рекламира продукти за тяло.

 

"Години наред имах любим цитат, че "любовта започва от върховете на пръстите", но според мен любовта започва с допира на кожата", обяснява влюбената инфлуенсърка. Иронично, докато е публикувала това видео, ергенката е загубила един подарък от бившия си приятел.

"Забравих в таксито слушалките, които ми подари бившият ми приятел. С него не сме заедно от години, но сме в прекрасни взаимоотношения", увери Пам и допълни: "По принцип не съм сантиментална за стари подаръци, но ми стана тъпо, че загубих точно това".

Пам е признавала и преди, че често е била жертва на подигравки заради външния си вид, а наскоро откровена гавра в национален ефир направи и не кой друг, а първият ерген Виктор в "Кой да знае", където гостува с другия ерген - Евгени Генчев. Повод за това стана първия въпрос в предаването за слонове. "Не знам нищо за слоновете, в моя сезон нямаше", през смях каза Виктор. Видимо изненадан от тези думи, Евгени остана безмълвен, пише show.blitz.bg.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?