4232

Мрежата гръмна! Маги хвърли бомбата в Преди обед: Заедно ли са с Алек?

Русокоската обясни, че като част от риалитито, може със сигурност да заяви, че сценарий няма и че "нито един редактор не може да ти каже какво да говориш

И втората финалистка в любовното риалити "Ергенът" Маги Томова сподели емоциите, които е преживяла след решението на Алек да си тръгне сам от шоуто. Тя призна, че преди участието му в "Преди обед" му била простила за шокиращото решение, което е взел, но с днешна дата ситуацията се е променила.

"При теб видях един човек, когото не познавам. Категорично бях простила на Алек, но след всичко това, което видях, не мога да простя", заяви блондинката в сутрешното ток-шоу.

Тя обясни, че като част от риалитито, може със сигурност да заяви, че сценарий няма и че "нито един редактор не може да ти каже какво да говориш, никой договор също."

"Александър през тези три месеца ме караше да вярвам, че всичко е споделено. А тук той се отрича от всичко. Вече не вярвам на нищо, което се е случило там. Този Александър ми отне всички спомени, които исках да си запазя", не скри разочарованието си Маги.

Носителката на титлата "Мис Варна" обясни, че на този етап не би го потърсила, защото в шоуто е надскачала себе си, тъй като не е жена, която прави първата крачка.

"Показвах желанията и чувствата си, открих се напълно към него. Не бих го потърсила", заяви тя. Обясни също, че ако двамата се срещнат, не би му казала нищо, а по-скоро би го изслушала какво той има да й каже. И въпреки че би се опитала да го разбере, едва ли от това, което е видяла от него, отново би му повярвала.

Маги категорично отрече и слуховете, че двамата с Младенов са заедно. "Последният път, в който го видях, беше два дни преди финала, когато той отново ме накара да му повярвам, че е влюбен в мен. За миг не ме е накарал да мисля, че не е бил сигурен. Не упреквам решението му, не го осъждам, а съм шокирана от това, което чух тук", не скри разочарованието си Томова.

Въпреки всичко тя е щастлива, че предаването й е донесло нови две близки приятелки, с които не би се разделила. Тя отрече да е била фалшива в "Ергенът", както много от останалите момичета я определиха. "Те ме обвиниха, че аз търся на всяка цена тяхното приятелство, което не е така. Бях отворена и открита да говоря с всяка от тях. Не обичам да лепя етикети, защото на мен ми се случва постоянно", заяви Томова.

Тя обясни, че очаква в живота й да се появи нова любов и че сърцето й е отворено и е убедена, че ще й се случи, цитира life.dir.bg.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?