46

Мръсни тайни в поп фолка: Преслава крие истината за лицето си

Сбърка ли певицата с хирургическата намеса 

Носът на Преслава води самостоятелен начин на живот от почти 3 години. Фолк дивата се окепази, като си кръцна обонятелния орган. Най-оборотната изпълнителка на Митко Пайнера се подложи на пластична операция през пролетта на 2019 г. Добричлийката мислеше да не си признава за интервенцията, но разликата във външността й беше фрапираща и нямаше как да скрие, че е лягала под ножа. Преслава си признава, че се е оперирала само веднъж, но близки до фолк дивата подшушнаха пред „Уикенд”, че изпълнителката има цели 3 корекции на обонятелния си орган. 

Първата интервенция е била през пролетта на 2019 г., на следващата година най-оборотната фолк дива повторила операцията, но пак не се харесала и решила още да си смали носа, като последната й корекция се е състояла през 2021 г. Така бавно, но славно добричлийката се превърна в лошо копие на Майкъл Джексън, но самата тя най-после е удовлетворена от резултата.

„Носът й е прекалено скъсен. Получило се е така, че като я видиш и да кажеш - този нос е правен. Естествените малки нослета си личат, а нейният стои като присаден на лицето й” – коментираха специалисти.

Преслава имаше ясно изразени черти на лицето - високи скули и по-остро носле, и именно те я отличаваха от останалите й колежки, но изпълнителката реши драстично да промени външния си вид и да се обезобрази.

Феновете на чалгаджийката никак не харесват залитането й по корекциите и загубата на индивидуалността й. „Носът й е правен няколко пъти, скулите ми се виждат пипнати. Зъбите й също са изкуствени и като се усмихне е много плашеща” – коментират в социалните мрежи.

Припомняме, че фолк певицата пръсна космическата сума от 66 хиляди лева, за да постави върху зъбите си циркониеви коронки. Добричлийката винаги е отбелязвала, че не може да се лиши от едно от най-ценните си оръжия – усмивката, която според феновете вече е стряскаща на фона на носа й.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Ваня

Ваня

18.12.2022 | 21:16

Жалко за хубавата жена, сега прилича на хуманоид-изрод. Нищо симпатично, няма излъчване. Грозна кукла!!! Жалко.....

Отговори
10 0
Анти чалгар

Анти чалгар

18.12.2022 | 20:40

Както и да се подават ще си останат чалгари . Прости ,задръстени , пеещи идиотска музика.

Отговори
9 0
А мозък

А мозък

18.12.2022 | 20:39

Кога ще кръцне опа тя няма такъв . Трябва да си присади .А за органи здушене може и без него тогава ще е по красива.

Отговори
6 0

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?