49
Следвайте ни

Мръсни тайни в "Игри на волята": Участници се усамотили в спалнята за часове СНИМКА

viber icon

Сексът в шоуто 'Игри на волята" май вече не е мираж. Докато всички очакваха той да се случи между Паулина и Стратимир или между Красима и Симеон, други двама изненадаха с неочаквана интимност.

Тайната е известна на всички участници, но Мани беше тази, която директно разказа подробности за случката и кой от тях е ходил да подслушва на вратата. 

Такива кадри продуцентите не са излъчвали, но скандалната Мани разкри шокиращи подробности от задкулисието на играта. След като бе победена на капитанската битка от Андрей, племето на Бойците я плячкосаха, а тя се опита отново да се внедри в тяхното племе, като разкрие мръсните тайни на Приключенците, които е успяла да научи за краткото време, в което беше в тяхното племе. 

Мани шокира всички като разкри, че при Сините се говори, че приятелството на Елизабет и Андрей е прераснало в нещо повече. Останалите били убедени, че двамата са правили секс. Според Мани, Красима е тази, която "отворила очите" на останалите, след като забелязала, че Андрей и гимнастичката се затворили за часове в спалнята. 

Русата сексбомба дори наддавала уше на вратата, за да долови някакви стонове. Тази история беше посрещната с усмивка от набедените за любовници участници. Елизабет призна Андрей за свой приятел, но решиха да не влизат в подробности и да не се оправдават, което засили съмненията за секс и сред зрителите, пише show.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?