46

Мръсни номера в "Преди обед": Сашо Кадиев подля вода на хубавата Деси

Недоволни заради евентуалната рокада са не само шефовете й в bTV, а и някои колеги

Деси Стоянова не очакваше това, което й спретна Сашо Кадиев.

Екранната партньорка на Мамин Сашко бе убедена, че шефовете й упорито й търсят заместничка. Водещата на „Преди обед“ завъртя печеливш бизнес и заявила на босовете, че иска да се оттегли от медията. Шефовете на Би Ти Ви не искали да я пускат с обяснението, че все още не са й намерили кой да я смени на екран, пише kliuki.net. 

Те обяснявали, че едва ли ще намерят такава водеща като нея. Трудолюбива, всеотдайна, не правеща интриги, която вече двадесет години е на екран. Деси Стоянова не само че няма нито една издънка, но от двадесет години е с един и същи мъж, отглежда две деца, не изневерява и поддържа перфектен външния си вид. 

В добавка Деси Стоянова се оказала и твърде удобна на Александър Кадиев. Тя не само го прикривала, когато не идвал на работа, но и го защитавала заради вечните му закъснения на работното място. 

Брюнетката търпяла своеволията му, вечните мрънкания  и плаващите му настроения. 

Новият бизнес на телевизионерката стартирал с огромен успех, а тя нямала търпение да се оттегли от напрегнатото си ежедневие, за да се отдаде с пълна сила на новото си начинание. 

Синът на Катето Евро изпаднал в ступор, че Деси иска да напуска медията. Затова зад гърба й, непрекъснато досаждал на шефовете с огромната си молба да не изпускат кадър като Деси Стоянова. Но не заради нея, а за да гарантира спокойствието си. Знае ли се кой ще дойде на нейно място и как ли ще го юрка, не спирал да мисли и да се вайка Сашо Кадиев. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Иванов

Иванов

11.09.2022 | 12:55

Евала на Деси,такъв като мамин Сашо не се търпи,лакомия

Отговори
0 0
20 години

20 години

10.09.2022 | 01:48

На екран но никога не съм я гледал и няма да я гледам , безсмислени предавания не гледам. А и хора който не са ми симпатични не гледам .

Отговори
1 0

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?