Следвайте ни

Мръсни игри в bTV! Приятелка на Хекимян се извъртя и му заби ножа

viber icon

Силно притеснен за стола си в сутрешния блок на Би Ти Ви от месец насам е Антон Хекимян. Лятното настроение и приятните емоции, натрупани по време на воаяжите му из гръцките острови през традиционния му августовски отпуск, рязко били помрачени от надигналото се масово недоволство срещу него.

Докато Тони беше на екскурзия, в ефира на „Тази сутрин“ той бе заменен от колежката си Мария Цънцарова, с която навремето бяха тандем. Впоследствие обаче журналистката се оттегли от сутрешния блок, роди две деца, но наскоро отново се върнала в телевизията и била готова да работи на пълни обороти.

Когато Хекимян пуснал молбата си за отпуск, от ръководството на медията решили да сложат Мария да го замества вместо Биляна Гавазова, която обичайно изпълняваше това задължение. Цънцарова обаче направила двойно по-висок рейтинг от Хекимян и част от гилдията решила да я подкрепи тя да стане титулярен водещ в предаването, пише Ретро.

През последните две седмици Тони ходел из коридорите на телевизията като градоносен облак. Не желаел да контактува с никого, а срещите му с Цънцарова били повече от конфузни. Близки до тв водещия издават, че дори пиел слаби успокоителни, тъй като е всеизвестно, че е работохолик, кариерист и максималист и трудно преживявал и най-малките проблемни моменти в професията, камо ли кризи като тази, през която преминавал сега.

Съчувствие и утеха Тони намирал най-вече в семейството си – неговите родители и по-голямата му сестра Вера, които живеят в Стара Загора, но няма и ден, в който да не се чуят с него по телефона. Майка му Златка била най-притеснена за него. Макар че отдавна искала той да се откаже от сутрешния блок, защото личният му живот страдал и щял да остане сам, без жена, деца и приятели.
  

Коментари (6)

Четяща

Четяща

12.09.2020 | 04:44

Не плюйте по всички и всичко.Не е здравословно.

Отговори
2 0
От Ст.Загора

От Ст.Загора

09.09.2020 | 19:32

От начало го харесвах ,защото беше не покварен ,с времето си личеше как се променя към лошо ,та той не оставя човек да се изкаже ,изпълняваше поръчките на работодателите си ,това не журналист ,това е мижитурка.

Отговори
10 1
Анин

Анин

08.09.2020 | 18:08

Цънцарова е много слаб журналист, като го няма Хекимян я слагат- с връзки ли е, не знам (сигурно, иначе е доста боса, но напориста- обикновено такава е зависимостта) , и за да вървят нещата и диктуват въпросите в слушалката за да стане предаването. Иначе провал!

Отговори
9 16
Кикиаман

Кикиаман

08.09.2020 | 13:15

Хикимян е меркантилен, направи пачки и е зависим / ама много зависим / от Божков - Дубайски - злобен , дребен човечец е Кикимян . Съсипва БТВ с присъствието си .

Отговори
20 18
Борисова

Борисова

08.09.2020 | 12:20

Мария Цънцарова е изключително добър журналист и трябва да бъде титуляр на сутрешния блок. По-добра е от Хекимян, последователна при разговорите с гостите и задава много смислени и точно на място въпроси, като изяснява докрай темата. Считам че е по-подходяща за водеща, съумява да задържи вниманието на зрителя.

Отговори
36 16
Ккк

Ккк

08.09.2020 | 13:04

Защо да не са заедно! Така ще се допълват! Харесваме Хекимян с големия си професионализъм, начетеност и скромност, а Мария запълва дупките във всяко предаване!

Отговори
27 14

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?