49

Мръднал ли е: Как е изглеждал Къци преди 30 години

Тв водещият пусна снимка на младини

Къци Вапцаров никога не се е притеснявал от годините си, както всъщност са много родни популярни личности. Напротив! Тв водещият дори наскоро показа директно какъв отпечатък и промени има по лицето си от развоя на времето.

И в случая говорим не за 1-2 години разлика, а за цели 30! Любопитното тук е, че въпреки различната година на двете снимки, шоуменът си е почти един и същ, най-вече с показалеца, който показва.

И ако мнозина ще направят всичко възможно, за да скрият всяка бръчица и промяна през годините, то за Къци е видно, че това е даже повод за усмивка, пише "Блиц".

 

"30 години разлика! Пръстът не е мръднал хахаха", пише с усмивка Къци под фотоса, който веднага привока погледите и вниманието на последователите му в социалните мрежи, които веднага побързаха да потвърдят думите му в коментарите си.

Е, в духа на хумора, който излъчва от снимката той, се намериха и такива, които му отвръщат със закачка в реакциите си. "А кръстът?", пита го негов виртуален приятел, а Къци Вапцаров отвръща с категоричното: "Работи". А малко след това в отговор на друг коментар, тв водещият си признава, че "..на младини бях по-мръднал".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Никой

Никой

18.02.2023 | 09:28

Вече не го помни този !!!!.Вече е в коша със забравени мутри.

Отговори
2 0
Бляк

Бляк

17.02.2023 | 17:56

Мръднал ли е този израз има различно тълкуване , да отиде някъде , да е малко куку. ,А този ,че е мръднал е вярно . И какво ни бутате разни нафталинови мутри от миналия век.

Отговори
2 1
Байуй

Байуй

17.02.2023 | 16:07

Селянинът си остава селянин.

Отговори
3 1

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?