46

Мястото на Халваджиян се клати: Гала бута нов продуцент в NOVA

Водещата му се предложи, а актьорът не се поколеба да приеме офертата - ще става и баща, и продуцент

Любо Нейков и Гала разтресоха из основи Нова телевизия тази сутрин, след като поднeсе сензационна новина в ефира на "На кафе". Големият ни актьор беше гост на тв водещата и както си говореха за филми, сериали и театър, така изведнъж Гала изтърси: "Какъв готин баща си, направо ми се иска да ме осиновиш..", а Нейков сякаш това и чакаше: "Осиновена си! Взимам те!"

Причината Гала да поиска нещо подобно в ефир от Любо Нейков дойде след като актьорът сподели в какви чудесни отношения е с дъщеря си, с която предпочита да общува очи в очи, отколкото да се залага на социалните мрежи.

"Много ми липсва да се гледаме в очите, да се виждаме, да се прегръщаме и да се целуваме. Какво ще научиш от социалните мрежи, където всеки, без да те пита, ти качва снимки, прави, каквото си иска?! С дъщеря ми гледам да общувам така", заяви Нейков. И не пропусна да отговори на Гала:

"Що не ми станеш дъщеря? Това не е никак лоша идея. Веднага те взимам! Осиновявам те!" 

"Добре, съгласна съм!", не чака втора покана тв водещата.

"Осиновена си!", финализира уговорката Нейков, но после добави, че не желае Гала да работи толкова, за да има време и за други неща в живота. Тя се съгласи и заяви, че освен баща, той може да й стане и продуцент - и така всичко ще е, както им се иска и на двамата. Актьорът ще трябва положи всички усилия да настигне по слава и успехи най-известният продуцент в ефира на NOVA- Магърдич Халваджиян.

Този петък по кината тръгва и новия филм с негово участие "Блок", в който двусмислието и посланията са много. "Локдаун, блок, двусмислено. И в блока - блок, в който се случват всякакви неща.

Моят герой е най-интересен. Започва с мен как умирам. Почти през целия филм съм мъртвец", издаде в аванс за странната си роля Нейков, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Соня

Соня

01.04.2023 | 07:17

Отвратителни и двамата! Лигла баба Гала,туловище мазно Любо! Гнуссссссс

Отговори
4 0
Русия

Русия

30.03.2023 | 22:01

Няма ли кой да ги разкара от ефира. И Гнуснят арменски и нейков и гала

Отговори
5 2

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?