2374

Място не може да си намери: Ирина вбеси Иван зверски СНИМКА

Иван Христов и Ирина Тенчева се радват на почивките дни далеч от България, където никой не ги познава и могат да останат незабелязани. Те се намират в Гърция и вече откриха летния сезон. 

Влюбената двойка се е позиционирала на съвсем пуст плаж и няма да повярвате с какво се занимават по цял цял. А Ирина намекна, че е ядосала Иван доста сериозно и той не може място да си намери от гняв. 

Двамата са любители на играта на табла и по цял ден това правят край плажа. Иван Христов бил цар на тази игра, но все по-често се случва и Ирина да го победи и с това да му развали настроението. Тя не крие, че Иван много трудно понася загубите. 

Иван и Ирина демонстрират перфектни взаимоотношения и често споделят хобитата си, което допълнително ги сплотява. Наскоро в свое интервю той призна, че се е оженил за първата си жена Вихра без любов, а по-късно с помощта на Ирина е разбрал какво е това чувство. Именно тя успява да го измъкне от порока му с алкохола и днес да е по-добра версия на самия него.

Иван се наслаждава на заслужена почивка, но със сигурност в главата си вече крои планове за новия сезон на "Фермата", тъй като снимките ще стартират съвсем скоро, а от есента и зрителите ще могат да се насладят на новите фермери, които ще се борят за спечелване на голямата парична награда, пише show.blitz.bg.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?