3906

Мощно пълнолуние: Пари за едни зодии, късмет и любов за други, вижте кога

Мощно пълнолуние: Пари за едни зодии, късмет и любов за други, вижте кога

 

Едно от най-мощните пълнолуния на тази година, което ще настъпи на 24-ти февруари, ще бъде изключително благоприятно за много хора.

 

Кои зодии ще се радват на късмет

Тези зодии - Телец, Дева, Лъв и Стрелец - може да очакват много късмет и успех с идващото пълнолуние. Това е поради факта, че тези зодии са свързани с промени в кариерата или личния живот. Затова ако принадлежите към една от тези четири зодии, можете да очаквате много благоприятни моменти, които ще ви подтикнат да промени личния си живот към по-добро.

 

Кои зодии ще се радват на пари

С друга страна, Овен, Близнаци, Везни и Водолей може да очакват финансови успехи с идващото пълнолуние. Тези зодии ще успеят да се възползват от обстоятелствата и да натрупат допълнителен капитал, който ще им помогне да се справят с идващите разходи в края на месеца. Това ще е период на изобилие и финансово щастие за тях.

 

Кои зодии ще се радват на много любов

Рак, Скорпион, Риби и Козирог ще усетят как любовта започва все по-силно да се усеща в техния живот. Тези зодии са свързани с емоционалната страна на живота и може да очакват новости около романтичната си връзка.Ако сте в такава - ще се радвате на един щастлив период във вашия живот. А ако не сте, има голяма вероятност да открие точно това, което търсите от толкова време, пише "Актуално".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?