Следвайте ни

Мощен ретрограден Меркурий обърква живота на 3 зодии

viber icon

Периодът на ретрограден Меркурий е добър за създаване на неща в сферата на изкуството. Това каза за Агенция „Фокус“ астрологът Ива Иванова за ретроградния Меркурий.

„Действието на ретроградниятМеркурий ни отделя от действителността и ни дава възможност да разбираме и създаваме произведения в сферата на вечното. Сега, ако направите една справка. Честно казано аз съм направила и ви уверявам, че по-голямата част от великите поети, писатели, художници, композитори имат ретрограден Меркурий“, каза още Иванова.

Тя обясни, че това се отнася и за всички, но хората, които се занимават с изкуство и имат ретрограден Меркурий, имат възможност да се отделят от дребните ежедневни глупости, които ни развалят живота и да видят нещата с Божий поглед.

„Това е от хубавата страна“, отчете още астрологът.

По думите й ретроградният меркурий в Скорпион ще влияе зле на земните зодии. Периодът ще им създаде усещането, че нещата в живота им не са добре уредени.

„Земните зодии са: Телец, Дева и Козирог. Те ще бъдат най-засегнати в този период. За тях се отнася предупреждението да не правят никакви придобивки и да не подписват дългосрочни договори. За водните зодии, ако създават художествено творчество,периодът е много добър. В същото това време интуицията им ще работи малко по-забавено. Най-малко отражение има върху въздушните: Близнаци, Везни и Водолей и огнените: Овен, Лъв и Стрелец“, отчете още астрологът.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?