Следвайте ни

Море от любов за Раците, дъжд от пари за други две зодии

viber icon

ОВЕН

Бъдете практични – днес може да започне дълъг благоприятен период, ако се вслушвате в здравия разум и не позволявате да ви заблуждават. Използвайте всяка възможност, да научите нещо ново, както и да установите отношения с хора, които са готови да споделят опита си. 

ТЕЛЕЦ

Денят ще в удачен, независимо че сами ще си създавате трудности. Затова се откажете от резки изказвания и забележки. Внимавайте и с шегите – някой може да се обиди. Не влизайте в конфликти. Отлично ще се справите с текущите дела, време е да помислите и за нови планове за бъдещето ви.

БЛИЗНАЦИ

Благоприятен ден за всякакви срещи и преговори. Ще намерите общ език даже с много недоверчиви хора. Самообладанието и тактичността ви ще оставят добро впечатление. Моментът е подходящ да проявите инициатива с нови делови предложения. Вероятността да получат подкрепа е голяма.

РАК

Подходящ ден за намиране на решения на сложни проблеми. Лесно ще получите съмишленици. Имате шанс да се издигнете в службата. Личните ви отношения са хармонични, а близките ви ще намерят начин да ви зарадват. Предстои ви романтична среща.

ЛЪВ

Имате способността да се справяте добре с много неща и различни ситуации. Днес ще се наложи да покажете тези си умения. Но преди да започнете, уверете се, че предишните поставени цели са актуални. Всяка информация днес, ще ви е от полза. Бъдете внимателни при харченето на пари.

ДЕВА

Бъдете внимателни и сдържани. Ако не говорите излишно и не допускате грешки, ще получите шанс да укрепите своите позиции на работното си място. Очакват ви приятни запознанства. Дръжте се естествено – така вашите силни страни няма да останат незабелязани.

ВЕЗНИ

Пред вас ще се появят нови възможности за развитие, но преди да предприемете някакви действия, помислете добре за предимствата и рисковете им. Смяна на обстановката ще ви вдъхнови. Ще ви хрумнат нови идеи, свързани с покупки и инвестиции. Вечерта е подходяща за романтична разходка.

СКОРПИОН

Денят ви ще бъде ползотворен, въпреки, че ще е много емоционален. Няма да ви трябват много усилия при изпълнението на ангажиментите. Малки недоразумения ще развалят настроението ви. Бъдете търпеливи и не предизвиквайте конфликти. Не бъдете дребнави - компромисите ще бъдат вашата сила. 

СТРЕЛЕЦ

Очаква ви стресиращ ден. Ще може да разрешите много проблеми, ако се разделите с илюзиите си. Възможни са търкания на работното място. Може да помогнете на хора, озовали се в сложна ситуация. Ако обърнете внимание на дребните детайли, ще може да решите успешно стари въпроси. 

КОЗИРОГ

Денят ще започне напрегнато, но постепенно ще се справите със сложните задачи. За това, ще са ви нужни акуратност, търпение и внимание към дребните детайли. Оставете големите идеи за друг път, сега не им е времето. Посветете вечерта на семейството си, като ги изненададе с нещо.

ВОДОЛЕЙ

Днес ще сте в добро настроение. Отлично ще се разбирате с хората и лесно ще предизвиквате тяхната симпатия. На някои от вас могат да предложат нова работа или ползотворно сътрудничество. Ще се появят идеи, които е възможно кардинално да променят живота ви. 

РИБИ

Ден, нелишен от сложни моменти, но все пак благоприятен. Ще постигнете емоционално равновесие, и ще се заемете с неща, които действително заслужават внимание. Ако направите малки компромиси, ще намерите общ език с околните. Ще разберете, че предишната ви упоритост не ви е била от голяма полза.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?