Моника Валериева се изложи страхотно с тези пикантни СНИМКИ

Моника Валериева сътвори голям гаф. Красивата плеймейтка заблестя в новогодишната нощ в прелестна рокля. Естествено, дотук всичко бе нормално. Последователите й обаче забелязаха нещо шокиращо на един от споделените от нея кадри в социалната мрежа от специалната вечер. Причината за това се крие не в какво да е, а именно в дупето на плеймейтката.

Бившата брадърка пусна фотос в цял ръст, на който задните й части изглеждат доста големи, оформени и меко казано щръкнали, пише "Блиц". Някои се зачудиха дали роклята на Валериева не е с подплънки отзад или пък тя е използвала фотошоп.

Минути по-късно в профила й изникна и друга снимка. Явно Валериева е получила доста укори, че използва фотошоп, за да уголеми дупето си, защото посланието към кадъра бе следното: „Скъпа, не използвам photoshop .. само контраст, директно използвам операция :) "Искам да бъда същата, ако имаш късмет да се срещнеш с мен".

 
Естествено, брюнетката не се ограничи само с това и заля профила си със "сторита" от вечерта, където без спор формата на дупето й наистина е пикантна, но не и с размерите от снимката.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?