Следвайте ни

Моника Люински става на 45

Родените на 23 юли в личните взаимоотношения са горди, са­молюбиви, чувствени и влюбчиви

viber icon

Днес Моника Люински става на 45, а президентът Бил Клинтън ще навърши 72 чак на 18 ювгуст.

Моника Люински стана известна със скандала, породен от разкриване на сексуалната ѝ авантюра с президента Бил Клинтън, докато работи в Белия дом като стажантка. Заявява пред съда, че е имала само орален секс с президента в Овалния кабинет в периода между ноември 1995 и март 1997 г. Извънбрачната афера и нейното шумно разследване водят до процедура по импийчмънтна държавния глава през 1998 г. След 21-дневен процес в Сената, Клинтън е освободен от всички обвинения, включително за лъжесвидетелство и възпрепятстване на правосъдието.

Числото 23 е число на успеха и често е показател за издигане в кариерата и об­ществото, за защита и протекция от високопоставени лица, пише в horoscop-astrom.com. Роденият на тази дата  е сил­на, съобразителна, разумна, трудолюбива и жизнена личност с отворен и ведър ха­рактер. Обича новостите и не се страхува да рискува, като може би и заради това хората я ценят, особено представителите на противоположния пол. Амбициозна, практична, с бързи реакции, не обича обвързаностите и обикновено счита само себе си за права. Държи на своето и изисква от другите преданост и честност. Обича да при­влича интереса и възхищението на околните. Постоянно се стреми към нови усе­щания и няма препятствие, което да не може да преодолее.

  В личните взаимоотношения тази личност се проявява като  великодушна, горда, са­молюбива, чувствена и влюбчива. По природа е много независима и не може да бъ­де щастлива, ако се чувства емоционално или интелектуално ограничена.

Тази рождена дата е показател за общителен и дружелюбен човек с творческо въображение. Той е самостоятелен и изобретателен, отличава се с младежки дух, во­ля и упоритост. Характеризира се с чувствителност, щедрост, спонтанност, достойн-ст­во и морална устойчивост. Той е идеалист, който се нуждае от идеал, цел или от­прав­на точка, които да стимулират Егото му. Умее да съчувства и да разбира  хората.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай