1553

Мони Бонбони: Моята баница е най-яката

Един от най-колоритните участници в Hell’s Kitchen 6 и любимка на Шеф Ангелов – Симона, отпадна миналата седмица от надпреварата в кулинарния риалити формат. Сега Мони Бонбони взе участие в специалния Food Quiz и нека  разберем колко добре познава феновете на предаването: 

46% от феновете на Hell’s Kitchen предпочитат да ядат пастата с чесън - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

Не мисля, че 46% от феновете на Hell’s Kitchen предпочитат да ядат пастата с чесън, но... според мен е ГРЕШНО! Добре! Обичам и с чесън и без, зависи. Ако съм на първа среща - без чесън, ако сме вече от година заедно... с повече чесън! Да му мисли Митко!

74% от феновете на Hell’s Kitchen чистят кухнята си поне веднъж седмично - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

74%? Ами, да! Като виждам какви фенове има Hell’s Kitchen и какви критики има... според мен много си чистят, точно така - вярно е! Аз чистя кухнята 2 пъти в седмицата. Най-често в неделя и в сряда. Тогава са ми дни за чистене. Започвам първо с пода, после започвам с кухнята, взимам препаратите, започвам да бър..., да бъркам, не знам какво да правя... Но как да чистя? Просто чистя!

80% от феновете на Hell’s Kitchen предпочитат солен пред сладък кекс - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

ОТГОВОР: Не мисля, че 80% от феновете на Hell’s Kitchen предпочитат солен кекс, защото жените обичат сладкото, а не мисля, че само мъже гледат Hell’s Kitchen, така че - ГРЕШНО! Аз обичам сладък кекс. Рядко ям сладко. Когато ям, го предпочитам с повече шоколад. Яко, яко до горе шоколад!

80% от феновете на Hell’s Kitchen са пресолявали ястие -  ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

Според мен не 80% от феновете, ами 100% от феновете са ги пресолявали, така че... ВЕРЕН ОТГОВОР! Колко съм пресолявала, само аз си знам... и шеф Ангелов, де! Много! Много пъти съм пресолявала, даже веднъж в единия сос, вместо сол... бях сложила захар! И стана сладък Холандез. Ами, то си е ясно, че аз се побърках там, но аз си влязох побъркана, така че не съм изперквала толкова много.

16% от феновете на Hell’s Kitchen предпочитат българска пред чуждестранната кухня - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

За мен е грешно, защото в Hell’s Kitchen освен българи, гледат и българи в чужбина, които супер много им липсва нашата държава и според мен предпочитат българската кухня повече проценти, не 16%. Любимото ми българско ястие е мусаката. С мляко мусаката, задължително. И баница, не знам, то мусаката и баницата са български, точно така. В Hell’s Kitchen всички от участниците ще потвърдят, че аз съм правила най-вкусната баница. Не обичам айрян, защото много се надувам от него, така че без айрян. Айрян със захар не съм пробвала, но и не мисля, че ще ми допадне като вкус. На шефа можеше да го пробвам, но... е, не се бях сетила.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?