Следвайте ни

Монахиня със страшно пророчество за 2031 година

viber icon

Светът ще премине през големи катаклизми. Всички, които са забогатели незаконно, ще загинат. Злите сили няма да оставят шанс доброто да победи и човечеството няма да може да се справи без помощ отгоре.

Това предупредила монахинята Елена Айело, която е била известна през миналия век със своите пророчества. Тя предрекла, че 70 години след смъртта й - през 2031-а, над света ще надвисне голямо зло.

Преди да стане монахиня Елена е официално диагностицирана с рак на стомаха в последен стадий. Лекарите не й давали надежда, но жената се молила и се зарекла пред Света Богородица, че ще служи на Господ, ако бъде спасена. След поредното видение жената е излекувана почти изведнъж, което е потвърдено от многобройни свидетели. Именно за това чудо тя е обявена за светица през 2011-а. 

След като чудото се случило, тя се записала като доброволец и като медицинска сестра помагала на ранените по време на Първата световна война. Тогава ръцете й кървели на същите места, където били заковани крайниците на Христос. Жената започнала да получава и видения. Прогнозите й за предстоящите събития били точни. Тя разказвала за Втората световна война и как войските на фашистка Германия ще бъдат сразени, пише standartnews.com. 

Елена била много притеснена, че хората се отдалечават от духовността и предпочитат материални ценности и облаги. Тя била категорична, че това ще завърши с голямо бедствие за Земята. Предупредила, че са нужни правилно действие, правилно поведение по закона на исконните човешки ценности, за да се увеличава доброто - сега, докато на планетата все още има достатъчно светлина. Защото злото може да бъде предотвратено и да се прогони тъмнината. Според Елена всеки праведен човек, който живее с Бог в сърцето си, ще запази душата си.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?