Следвайте ни

Момиче показа как се печели милион на 25 СНИМКИ

viber icon

Родителите на Алекса Колинс побесняха, когато научиха, че 21-годишната им дъщеря е напуснала колежа една година преди дипломирането. 

Момичето работела едновременно като модел, публикувайки снимките в Instagram. И в един момент те започнали да генерират приходи, след което Алекса отказала да губи време по чиновете, съобщава The Sun.

"По това време вече бях работила с много големи марки, така че имах достатъчно възможности за самореализация. Необходими са ви само 50 хиляди абонати, за да започнете да печелите пари в Instagram," казва Алекса Колинс.

Според Алекса родителите й не били доволни от нейното решение, но тя успяла да ги убеди. Сега тя работи с такива известни марки като PrettyLittleThing, Fashion Nova, Urban Decay и Tart Cosmetics. Броят на абонатите й се е увеличил до 1,2 милиона поради факта, че тя ежедневно показва живота си и качва красиви снимки.

"Имам собствена малка фенска база, с която се събуждам в 7:30 и им показвам как протича денят ми. Също така получавам тонове съобщения от момчета, които ме канят на срещи. Сред тях има дори известни личности - футболисти, актьори, музиканти," продължава тя.

Но Алекса пренебрегва съобщения от мъже, тъй като момичето вече се среща с 31-годишния Том Шийлдс, който работи в сектора за недвижими имоти. До 25-годишна възраст моделката е спечелила първия си милион и е купила имение с четири спални с басейн в задния двор.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?