1939

Момчето на мама: Няма да повярвате какъв красавец е порасналият син на Яна Маринова

Актрисата е горда майка на пораснал син, който явно е наследил красивите ѝ гени

Яна Маринова уцели десетката с последния си филм "Игра на доверие", който разказва нейната лична история. Филмът е вече по кината и се радва на голям интерес, а актрисата не може да скрие вълнението си от този безусловен успех.

Актрисата, която в момента участва и в шоуто "Като две капки вода", показа порасналия си син и трогна мрежата с думите си за него.

"Споделеното щастие е най-сладко! А това да застана заедно със сина си на премиерата на филма, вдъхновен от историята на нашето семейство и очаквал повече от десет години своя момент, беше безценно преживяване", написа чаровната и вечно усмихната актриса.


"Игра на доверие" е филм, създаден по елементи от личната история на актрисата Яна Маринова, той заема категорична позиция срещу насилието на мъже към жени.

Филмът е поредното частно финансирано начинание на Мартин Макариев и неговия близък кръг, пише fakti.bg. Изключение от правилото правеше "В сърцето на машината", който успя да спечели субсидия от Националния филмов център, сърцата на публиката и дори квотата за български филм на тазгодишните "Оскари" .

Макариев & компания вече са изградили фенска база с филмите си, които в последните години се радват на завидна зрителска популярност.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Флъфка

Флъфка

14.03.2023 | 16:58

Тази трагична актриса и шоуменка въобще напразно е зарязала сина си нищо не става от нея

Отговори
1 1
Пелтекът

Пелтекът

13.03.2023 | 10:33

Този, ако е хубав, а съм още по,, хубава,,.... Яна я мислех,, талантлива,, но явно и при нея,, играят,, връзките.... талантът, аха, кажи,, съсетке,, що. е талант....,, я надуй дядо. кавала,,...

Отговори
3 3
Сия Данчева

Сия Данчева

14.03.2023 | 14:15

Тъпизъм и простотия,лъха от вашето изказване.

Отговори
0 0
Габи

Габи

13.03.2023 | 09:18

Може ли една майка да се гордее с това, че е зарязала детето си след развода, да си гледа кефа и щурее с новият си мъж?Такива майки заслужават да бъдат отвергнати от децата си. Много е лесно да се гордееш с това, което някой друг е отгледал

Отговори
8 2
Мама смуче ли пишки на мутри

Мама смуче ли пишки на мутри

13.03.2023 | 11:26

Или само духа

Отговори
2 3
Истината ли?

Истината ли?

13.03.2023 | 08:59

Ами поредната българска боза. Без логика, без положителен герой и за личния без смислен живот е виновен "Портретът на Живков" (силна ирония) по Оскар Уайлд, но за последния явно никой от екипа не е и чувал.

Отговори
8 3

Анкета

Коя дата предпочитате за национален празник на България?