71

Можете ли да познаете това момиченце! То е е една от най-известните тв водещи днес СНИМКА

Любимата ми учителка от ученическите години е г-жа Панчева, учителката ми по БЕЛ. Освен невероятен ерудит тя беше и една фантастична и красива жена, която ни научи да бъдем дами, всички нейни ученички. Това каза водещата на "На кафе" Гала и показа снимка от детството си в ефира на NOVA, пише Sofia24.bg.

"Най-хубавото, което тя направи за всички е, че успя да ни влюби в литературата. По мое време задължителните автори са част от тези, които и сега са задължителни, но не се говореше почти никак за американска литература и за чужди автори. От нея разбрах кой е Стайнбек, Селинджър... и си мисля, че това е най-голямата заслуга към всички ни и винаги ще съм й благодарна", каза Гала.

"Като всички хора и аз се връщам с много мили чувства към ученическите години, защото бяха свързани с безгрижие, но точно на днешния ден бяха едни от най-хубавите ни моменти, защото на този празник не учехме. Имаше манифестация, но след това се събирахме целия клас и отивахме в парк "Кайлъка", с който се гордее цял Плевен. Забавлявахме се, разхождахме се...", допълни водещата на "На кафе".

Тя пожела на всички да имат страст и желание да научават нови неща.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Дрън!

Дрън!

25.05.2022 | 00:53

Пак ли тази? Спрете се вече.

Отговори
1 0

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?