1553

Модният Лорд съсипа Камелия: Две дупки в деколтето за ръцете, а третата?

Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Колаж Телеграф

Ръкавите на Камелия – за китайски ресторант!

Това полет над кукувиче гнездо ли е или нелепо модно приземяване?  Червените ръкави на Камелия могат да бъдат наети на работа пред китайски ресторант, като се прибави малко златно, ще станат истински азиатски фенери. Сивата рокля е като страници с комикси, може би по- скоро - западащ вестник, който не може да установи шрифта си.

Роклята показва три входа около деколтето- дали едното е за едната ръка, другото да другата, но за какво е третата дупка, това дори гаджето ми не може да предположи. Важното е, както се казва, дупки да има. В прическата пребивава някакъв странен уют, от който може да се възползва ято мухи, жалкото е че ще полепнат и погинат в лака за коса там. Не е ли достигнал фотошоп за ръцете, те изглеждат няколко тона по-уморени от тургура на лицето.

Михаела Маринова- разпиляна нежност

Служебна победа за Михаела Маринова- носител на приза Певец на годината. Понеже не пристигнаха по- достойни снимки за коментар, поставям нея като най-добре облечена тази събота. С определени основания, разбира се, както и чаровното и излъчване. Михаела грее днес с класическа комбинация от розово и бяло, преливащо в слонова кост измежду шарките. Тази ретро визия се лута между осъзнала се нощна актриса и такава, която я чака Оскар. Харесвам огромните обеци на Маринова, както и прическата и. Питам се, кой и носи чантите с грим, май са доста тежички.

Маги Сидерова с ботушки за цирка?

Как да започна този текст, без да засегна добрите ми познати Маги и Илиян. Макар да казват, че рибата се вмирисва от главата, виждам, че при мадам Сидерова тя се „вмирисва“ от краката. Не в буквалния смисъл, но в тези ботуши тлее един огън, с който трябва да се внимава. Те изглеждат брокатени и май не са за кални и мрачни улици-  ще е лесно ли на вечната красавица Маги да пресече мрачна пешеходна пътека или гьол. Формата на полата допуска, че е направена за езда на кон а цвета, че конят вероятно е цирков. Певецът Илиян прилича по-скоро на евангелистки пастор, отколкото на звезда. Хвани очилата, обръсни брадата, прибави обувките и ги дай на Христо Кидиков, да кажем...

Дара да си купи котленска черга

Седим с гаджето пред тази снимка на Дара и се чудим на една кука ли е плетено нещото, което е облякла или на две куки. Гаджето пък ми казва аз каква модна кука съм бил, че всичко поставям под съмнение. Ако бях попитал съседката ни в Пазарджик леля Босилка, тя щеще да предположи, че плетката е „бръчкол“- два на лице, едно наопаки. Мисля, че тук- там има и „английски ластик“- колко ли нощи Дара не е спала пред двете или там колко куки са били.

Резултатът е плачевен, особено с натрапването на плетените цветя. Да, ще опонирате че някои световни дизайнери лансират това, но какво ако лансират и котленски черги за палта... Гаджето каза, че имаме няколко на тавана и би пробвал идеята ми.

Стефане, грабвай наметалото...

Младежо, не ми давай гръб- искам да огледам по-добре това, което си облякъл. Между тесните дънки и огромните обувки се забелязва деликатно глезенче, което се чудя как издържа цялата текстилна тежест. Пищната жилетка на Стефан Илчев го прави да изглежда малко по-грамадански, отколкото съм свикнал да го виждам. Да се носи жилетка е модерно, но не на всяка цена.

Винаги съм се чудил на мъже с раници, особено ако не отиват на работа в мина. Питам се ако да носиш варел стане модно, в какъв цвят ще си го купи Илчев. Какво е една звезда без бейзболна шапка... В случаи като този мога да препоръчам на талантливия чаровник да си носи шушлеково наметало като във фризьорски салон и да прикрие естетическите щети.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
??????

??????

21.11.2022 | 20:09

Кой беше тоя бре. Ако не сте Вие журналята да е умрял от глад отдавна. Спрете да съживявате мъртъвци.

Отговори
1 0
Данчо Попов

Данчо Попов

21.11.2022 | 15:24

Какъв лорд е този бе?П...л гнусен.Ми ти как си се облякъл бе?Поглеждал ли си се в огледалото?Ужасен циркаджия.

Отговори
1 0
Този ги

Този ги

20.11.2022 | 11:22

Критикува но тези пак не го слушат.

Отговори
3 0
Гугутка

Гугутка

20.11.2022 | 07:19

СМЕШНИК ПАЛАЧО САМОЗВАНЕЦ КЪВ ЛОР Е ТОЯ Г.......И АЗ НИКОКА НЕ БИХ СЕ ОБЛЯКЛА КАТО НЕГО ВСЕ ЕДНО КЛОН ОТ ЦИРКА

Отговори
3 1
Рони

Рони

20.11.2022 | 06:32

Какъв лорд е тоя ватман си е най обикновен п........ а Камелия е набръчкана вкиснала мушмула

Отговори
2 1

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?