1553

Модният лорд съсипа Драго Чая заради килата, Мария Илиева била жрица

Няма как да пропусне седмичните  коментари на модния лорд Евгени Минчев за рубриката „ТелеГАФ“ на вестник „Телеграф“.

 

Гергана стилна, до второ...участие

Бях дал на Гергана Стоянова отпуск по модни причини, но ето, че тя се завръща – исках да кажа „гола, нахална и млада“ но не, не е така. Тя е възпитана дама на определена възраст и да, може да се каже, че е леко разголена. Може би дори и ... разгонена в моден смисъл, което би трябвало да обясни странни избор на рокля.

И рокля ли е това- аз лично го приемам като текстилна инсталация, в която актрисата се е пъхнала по  случайност. Моля за извинение ако дрехата е част от театрална постановка и Гергана играе например фея. Тогава- да. Роклята изпълнява своето предназначение и бълбукам от кеф, че тя , роклята, ще бъде оставена на гардероб до второ причастие. Или по-скоро, второ участие.

 

Chefo – моден дебютант на сезона

Давам шанс на младият водещ Chefo да блесне днес,  не толкова като добре облечен, а като добре изглеждащ изобщо. Това кожено яке върви към възрастта и имиджа му, позата издава ведра мъжественост а прическата и лицето- волевитост. Chefo ще има още модни превъплащения, които очаквам с наслада и любопитство. Важното е да се каже, че е налично старание, в което се съдържат обещания за нови изненади в един свят на естетическо оцеляване, в който той е дебютант.

 

Роси Кирилова - някой да възпее обеците й

Хубав кадър на Роси Кирилова и Наско от БГ радио. Сякаш всеки момент ще чуя общинската служителка да попита- Наско, вземате ли тази жена за своя законна съпруга...Тук има някаква смирена тържественост, невинност, все едно на място се композира новата песен на Роси. Не, не е Боса по асфалта, но може да бъде наречена „Тежат обеците ми в ранните утрини“.

Това е положението мили хора, обличат се звездите в коприна, тафта и си слагат триметрови обеци, но си слагат и ботуши . Студени ли са българските сцени и телевизионни студия, та се налагат топлинки и прочие импровизации? Беше студено и в моята ватманска кабина през 1984 година, но не съм носил нито ботуши, нито ... такива обеци. Наско, водещ в БГрадио опитва да импонира на тази тържественост, но най-добре изглежда в своя симпатичен, семпъл стил, когато посреща гости в студиото си.

 

Трио „Черен случай“,  намерете си цвят!

Виждам тук наедрелият Драгомир Драганов, комуто вероятно не е лесно да  намери правилното сценично облекло. Въпреки това, помните Демис Русос- той бе намерил решение в дългите и оригинални роби, покриващи каквото е необходимо. Драго трябва да се стегне.

Пак в черно, тук е и Тони Димитрова, очевидно използваща всички врътки на кройката да се избегнат някои несъвършенства. Трябвало ли е непременно да постави клин и грубите обуща, напълно неподходящи към блещукащата рокля. Светлите коси са като кацнала на главата и луна,  чието  пълнолуние обяснява тази естетическа напрегнатост . Виктор Калев не е устоял на черното, също като звездните си колеги. Това е просто банално, особено както при него нюансите на черно за повече от пет.

 

Мария Илиева- жрица на модна бледоликост?

Дали пиян художник е изпробвал концентрацията  си по този плат или е било моден замисъл от най- неразбираем характер... Чудна работа, че намираме под резултата Мария Илиева, очевидно наслаждаваща му се ... Тя дори позира в неподозиран захлас, увила ръце около бежевата естетическа изцепка. Нещо като сънувана от дизайнер зебра, превърната в рокля. Не ми допадат къдриците на Илиева. В тях има нещо отчаяно, мътно, спихнато, там тържествуват спомени от прическите на ранни попфолкпевици. Дори да е било наложителен експеримент, за нас Мария Илиева е онзи отлежал образ с лъскави, прави и черни коси и предвестник на модата.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Чая

Чая

28.01.2024 | 10:19

Драго Чая е за посмешище и за интервюто миналата година с Евгени Тодоров, който на живо разказва, че по време на промените предложили на Тодоров да стане генерален директор на националната телевизия , ама Евгени предпочел да стане бакалин щото е по престижно. Драго само пита :”Ама ти сериозно ли?” Смях , нали голям майтап разправя Евгени Тодоров, пък чая- Драго се прави, че се е вързал на тоя ВИЦ Хахахаха

Отговори
5 0
Didier93

Didier93

28.01.2024 | 10:09

Здравейте г-н/г-жо Аз съм индивидуален финансов експерт, който мога да ви дам бърз заем, вариращ от €2000 до €10,000,000 при лихва от 2% с условия, които ще улеснят живота ви. Така че, ако имате нужда, не се колебайте да се свържете с нас по имейл: Имейл: [email protected]

Отговори
0 2

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?