1553

Модният Лорд попиля Галена, сравни естрадна легенда с пиколо

Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за колегите от в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Дара е изпаднала в жълтеникав екстаз
 

Заради роклето на Дара трябва да забранят цветната фотография. В случая, защото е ослепителна по един нездравословен начин. Смятам, че не са открити слънчеви очила, да понесат това сияние.

Освен него, около Дара се развива мистерия от органза, която води до зрителен... оргазъм. Но това не бива да насърчава миловидната певица. Напротив- дано забележи сарказма, макар и невинен.

Гримът около очите е много находчив, но само ако обектът е спортен автомобил. Така задния спойлер може да съответства на джантите, но това е друга тема. Прическата гърми, според мен е изгърмяла малко преди да направят тази снимка.

Колаж Телеграф

Орлин нагласен като пиколо

Минава ли една Коледа без Орлин Горанов... Ето ни го пак, пременен като портиер в лондонски хотел, да пръска чар докато носи куфара ви в апартамент 2023. Може би сакото е направено с добри намерения, може би там е вложена идеята за добрия благ, беловслас чичко, който отъжедствява празника. Не и за мен. За да подсили ефекта на пиколо, Орлин е позволил да го облекат в червено и черно, като черното доминира дотолкова, че без сакото той може да взема смени в някоя траурна агенция.

Подарете му един черен плащ и ето ви Батман. Дайте му книжка за управление категория В и ето ви... ватман. Вижте как човек като е умен, дава редица възможности за приложение. Гаджето изглежда така отегчен, че май ще кара Коледа в Лондон. Но аз- в София. А, това е Поли Генова- дрехата и мяза на Снежанка, само, че в която са изсипали много пълен пепелник.

 

Люба Пашова възвръща стила Крайчева?

Все се въздържам да коментирам дами от телевизията майка, но докато си нямаме телевизия- татко, така ще е. Люба Пашова изглежда е наследила не само студията на Алис Крайчева но и гардероба и. Напомням, че Алис си отиде от този свят преди десет години. И какво- от тогава нищо ново на модната сцена?

Сори, но не мисля. По-неудобното, което си мисля за Пашова е, че облеченото и отива. Но все пак, кой /освен дузина тв водещи/ носи блуза на черти и цветя. Та, за Бога, баба ми имаше дюшек на подобни шарки.

Видяхте ли обувките- тези мили, мънички, розовички, папучки, с остро връхченце и сребърни панделчици... Гаджето пита защо говоря умалително, като келнерка в ресторантска верига. Интериорно погледнато, столът и възглавничката още повече засилват съчувствието ми към този естетически избор.

 

Галена и роклята и – в "девета глуха"

Позата на Галена е като паметника пред Софийския университет. Като дойдох в София, казаха че той означавал- „аман от нови студенти“. Какво иска да каже позата на Галена- само мога да предполагам.

Може би застанала срещу Галин да иска да каже- „хей, не ви ли стига само една Галена“. Може пък и е май по-достоверно, да се кефи, че си е извадила студенстска книжка или пък че има 10 000-то си участие в Студентски град. Нейсе.

Рокличката си е по правилата- малка черна рокля, но откъде са я накацали тези перушини, съсипващи добрата текстилна организация. С пера като тези, Галена веднага минава в категория Есил Дюран а ръкавите пък я пускат в колекция Катя Близнакова – 1987 година.

Обувките ала Сашка Васева я издигат на едно по-виското ниво, но само физически. Пръстените върху ръкавиците са забавни, огромното колие около шията напомня на НДК, осветено за новогодишната нощ. Прическата да се върне в музея на вариететните прически- девета зала. Гаджето пита, не било ли „девета глуха“.

 

Дрехата на Емануела-един пустинен лабиринт?

„Откъде е входа, моме...“ ми се ще да попитам Емануела заради нейната дреха- лабиринт. Тук, сред прясно „варосани“ стени, певицата предлага едно задълбочено търсене в дебрите на някои тайнства. Като табелка в обществена тоалетна, обстоятелствата ту те карат да влезнеш вляво, ту вдясно.

На мен лично ми се чини, че това е пустиня, снимана от Космоса, макар че качеството е наистина много добро. Ама много добро. По средата се вие Нил, отстрани пустош. Като изгасне слънцето, ще наизлизат скорпиони...

Гаджето се обажда и казва- ама и тя е Скорпион, нали. Аз не знам коя година сме и кой е министър председател на Англия, те си помнят зодиите. Имате ли да кажете нещо за разбеснелите се коси, обладани от ръцете на певицата? Аз не, но спешно се търси организацията на фризьорите. Добре де - и на гримьорите

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
12 коментара
Мария

Мария

06.12.2022 | 14:16

Съгласна съм напълно с коментарите му по повод тоалетите на Дара и Галена,и особено последната вечер. Тези две дами се вземат много на сериозно и не знам какво си мислят, че са??? Но от друга страна аз лично не харесвам така наречения "моден Лорд" и той се взима много на сериозно !

Отговори
3 0
Рени

Рени

05.12.2022 | 01:30

Досадно прост човек е този Минчев,

Отговори
11 4
Хайл

Хайл

06.12.2022 | 00:01

Много противен и се взе за нещо сериозно петала...и от трамвайното депо изгонен заради некадърност и птедерастия

Отговори
4 4
Михаела

Михаела

04.12.2022 | 16:09

Ватмане, ватманееее, ако искаш не лорд, ами патриарх, император или властелин на вселената да си сложиш си оставаш прост ватман от Пазарджик.И бе се прави на интересен , да ни натрапеаш гаджето си, защото никой не го интересува нито гаджето, нито на гаджето ти .......опашката му.

Отговори
17 2
Алито от София

Алито от София

04.12.2022 | 15:46

Добре че Августин Пейчинов му остави пари, фирми и имоти, що още щеше да се моли на Юксел Ахмедов да го клати, иначе,, лорда"си е нагъл и безкруполен хомосексоалист, като много много други, и това че някой му обръща внимание и му иска мнение му дига самочувствието чак до депото у Пазарджик

Отговори
17 2
Георги v.

Георги v.

04.12.2022 | 14:45

Абе, вие съвсем сте изтрещяли! Какъв лорд? Обикновен лъжец и прост човек.Намерил балъци да ги лъже,а те му вярват.

Отговори
20 2
Бай,бай,бай...Ганьо

Бай,бай,бай...Ганьо

04.12.2022 | 12:56

Брадицата на ,,лорда" прилича на проскубана баданарка.

Отговори
18 1
Костов

Костов

04.12.2022 | 12:53

Тоя кой беше че не се сещам за него ,едно време такива като него голям бой ги биеха ,сега се отваря като куфар на митницата, скрий се и не казвай че си българин ,нещастник такъв....

Отговори
20 1
Марков

Марков

04.12.2022 | 09:36

Къв Лорд е Минчев??? Утайка от Кафето ! Тръгнал да коментира хората, които са постоянно на екрана и на сцената. Никой не го търси за нищо и няма кой да му гледа начина на обличане. Стои си в къщи пред огледалото и се намери някой да му пусне приказките.......... Лорда е гола ВОДА без Марка!!!!

Отговори
30 3
ЦАРЯТ Е ГОЛ / Лордо е Менте!

ЦАРЯТ Е ГОЛ / Лордо е Менте!

03.12.2022 | 20:41

Tози Минчев нека изясним дали той е "лорд" както претендира? Не, НЕ е лорд. Дори и да беше, да бъде наричан "лорд Минчев" е погрешно граматически. Казва се СЪР АНТЪНИ след като кралицата въздигне Антъни Хопкинз с допир на меч по рамото = А НЕ "ЛОРД ХОПКИНЗ" – и в най-затънтената провинция подобно опростачаване не е допустимо. ДАМА МАРГО (произнесено ДЕЙМ МАРГО) стана балерината Марго Фонтейн, а не "Лейди Фонтейн". Колегата Тачър беше въздигната до Баронеса, което е по-различно, тогава фамилното има влиза: "Лейди Маргарет" отстъпва пред "Баронесс Тачър". Наследственият ПИЙРИДЖ в британската империя пък е ...друг бостан. Домът Спенсър, от който излезе Лейди Дай, е от най-старите и предостойни фамилии, в която титуляр е нейният брат Сър Чарлз, Девети Ърл Спенсер; докато тя самата беше носител на ...две "Дъчесс" (непреводимо, хич не го наричайте Графиня!) една "Баронесс" и една "Каунтесс" титли – освен Принсесс оф Уелс след омъжването си с Чарлз, Принс оф Уелс. Минчев нито по рождение, нито по признание няма достойнството ЛОРД от британския Пийридж; нито от хановерскио, нито от дома МаунтБАТЕН = БАТЕНберг; нито от Сакс КОБУРГ-Гота ... Sorry, man! (А да си приказват, претендират, вярват, обожават, обожествяват и последват каквото си искат всички могат с конституционното право Свобода на Съвестта / Словото =както колегата Адолф поведе Нацията, а Бенито завърза във "фаша" сноп стрели – което помним от Хан Кубрат)

Отговори
23 2
До царят е гол

До царят е гол

04.12.2022 | 18:28

Не се прави на много знаещ, че ти личат знанията от Уикипедия. Има си обръщение his lordship, her ladyship. Айде сега бързичко да провериш lord March пак в Уикипедия, та да видим, бившия ми шеф каква титла има.

Отговори
6 3
Хайл

Хайл

06.12.2022 | 00:06

Ти ли си шибал трамвайджията или той тебе...уточни кой е бил в ролята на "мъж"

Отговори
2 1

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?