1553

Модният Лорд: Катя от "Ритон" е като нафтова печка, а Малина...

Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

колаж Телеграф

Боже, вземи си всички кожени ботуши!

Не мога да отрека, че Катя от Ритон е с перфектната прическа. В случай, че е разпоредител в някое вариете, тя би била обожавана и насърчавана. И въпреки сарказмът ми, прическата си е симпатична, макар цветът да е като на нафтова печка след пожар. Бих одобрил моментално роклята, без прилежащите и ботуши.

Господи, защо си струпал всички зимни ботуши в България и защо все на естрадни звезди... Здравко е здраво стъпил на земята. Перфектна визия, ако беше конферансие на Пирин фолк, но защо да подценяваме приятният иначе конкурс. Като се усмихвам, че „едно зло не идва само“, на терена е и Мартина- момиче със стил в музиката, но очевидно не много в модата.

Красивите крака тук са подчертани с кожена пола и стилни обувки. Блузата изглежда като прокъсана от дървени щипки, но, кой забелязва в тази жега. Поздрави от Малдивите.

Мариана Маринова - отличен 6 по стил!

Светъл лъч в днешната класация, направо слънчев удар. Роклята е наистина извънземна по най-земния начин, който съм виждал. Може би, защото е носена от Мариана Маринова или защото само един Скорпион може да придаде на дреха такъв шик.

Прехласнат съм по дизайна и по цвета на дрехата. Те покоряват с изтънченост и необичайност. Самата Маринова ни въвлича в приказно пътешествие от тафта, по което има малки изворчета, вулкани и извивки, в които се губим или намираме. Ако бях жена, щях да си поръчам такава рокля за 50-та ми годишнина, но тя е чак след няколко години.

Дяковска - сладка с позата, но не и с дозата!

Брех, каква фантазия в  минор представя госпожица Дяковска. Ама сигурно е била на почивка в Австрия, за да се облече като пенсионер от Виена, разполагащ с имот на Грабенщрасе... Тази фантазия носи два цвята- може да бъдат сравнени с цветове на канче за турско кафе и чиния Розентал, престояла в бабините им виенски ракли от оттеглянето на онзи с мустачките.

Косите дяковски са емблема и висш сексапил, харесвам ги, воистина, и бих искал да притежавам такива, когато ме хване ток. Позата си иска дозата а тя издава сякаш певицата изпълнява традиционни тиролски песни. Гаджето ми, който е от онези краища на света, с нахалство казва, дай да поканим госпожицата на Октобер фест с нас. Той защо ли си мисли, че ще отида?

Малина - стягат ли те панталоните под мишниците?

Добрата ми приятелка Малина е застанала като наклонената кула в Пиза. Въпреки този конфуз, певицата е схванала основното правило на своя жанр, че е важно пъпът да е отвън. Това, че пъпът и е хвърлен в Пиза, узнавам чак сега. Не знам дали размера на пуловерчето е 7/8 но със сигурност с него ще я харесат в едноименната телевизия, например при Сценаристите.

Да каже, че аз я пращам... Както се казва в един отдавнашен виц- много хубави панталони, само дето малко ви стягат под мишниците. С Малина винаги е забавно, особено ако не сте придирчив към сглобяването на цветове и кройки . Чантата и кецовете си подхождат толкова, колкото ако поставят в едно студио Сашка Васева и Риана.

Тони Дачева - модният балон се пука!

Не мога да схвана еднозначната концепция на това, което виждам. Тони Дачева вибрира от ламе и бродерия, до плантация от златни и черни  балони. Такива всъщност, не съм виждал и на сватба в Пазарджишко, където съм живял. На всичко отгоре, тежката артилерия от цветове, продължава по стената в качеството им на спихнало се звездно небе. В прегръдката на това, звездата на попфолка изглежда доволна, чак весела.

Представям си покойният проф. Вучков как би се провикнал злъчно- аба, аланкоооолу, с няколко о-та по средата. Разбирам, че борбата за внимание е безмилостна и жестока, борбата, както казват е епична, но какво тук значи някаква си личност, Тони дали изобщо разбира в каква модна каша се е забъркала. Както казват в имотния бранш- балонът ще се спука, а тук за пукане има десетки. Нейсе.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
18 коментара
Я бегай..

Я бегай..

13.03.2023 | 23:05

Всеки си има своя естетически и моден усет! Човек се посреща по дрехите и изпраща по ума, ейй! Българска поговорка

Отговори
7 1
Иво

Иво

13.03.2023 | 19:56

Абе тоя какъв Лорд е бе! Е бах си Гея

Отговори
18 1
Димитрова

Димитрова

13.03.2023 | 17:50

Ха ха ха!

Отговори
3 0
Каката

Каката

13.03.2023 | 11:57

Малиййй да не му попаднеш на мушката!Хлевоуст е от време оно,но той си е такъв.За титлата ми е смешно,ама нека пък и ние си имаме лорд де.Само на кого ще я предаде? Аз го харесвам и се забавлявам.

Отговори
8 5
Романов

Романов

13.03.2023 | 07:39

Само п.. дал може да издига на пиедестал друг п.. дал. И какъв лорд си бе Членосмук?!

Отговори
21 2
Haho

Haho

12.03.2023 | 19:25

А пък ти певец,изглеждаш като напудрен паун.

Отговори
27 3
Марков

Марков

12.03.2023 | 13:05

Като коментираш лапни някой с Дръта вожа и да го почистиш и възстановиш с твоята Табахня!

Отговори
24 3
Марков

Марков

12.03.2023 | 13:02

Като ми умре Х.. за дъвчене ще Ти го дам ,че от дръта вожа ще направиш хубава кожата отново/Табахня за К....е си !!! Добре, че те има и ние да се забавляваме с Теб!

Отговори
15 6
ЖалкиНощожества

ЖалкиНощожества

12.03.2023 | 12:37

Ватманът-педал се е преобразил на брадясал английски анус,за да получи краварска титла.

Отговори
43 5
Дедо мацо

Дедо мацо

12.03.2023 | 09:30

МРъшляк виж се ти на кво приличаш бе. Ако си ми гъС няма да те бърша грънясал да седиш

Отговори
37 5

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?