Следвайте ни

Много работа за едни зодии, за други - много пари

viber icon

ОВЕН

Днес ще сте емоциаонално нестабилни и трудно ще съхраните душевното си равновесие. От това състояние ще успеете да излезете, само ако се заемете здраво за работа. Постарайте се да обърнете повече внимание на близките си. Някой ще има нужда от подкрепа и съвет.

ТЕЛЕЦ

Добър ден за сериозна и отговорна работа, изискваща внимание и точност. Обстоятелства ще ви накарат да се върнете към стари проекти.  Ще имате успех във финансовата сфера, а неочакван доход ще ви позволи да купите нещо, което отдавна сте замилили . Обстановката е благоприятна и за запознанства.

БЛИЗНАЦИ

Важно е да следите за реда във всичко. Всяка ваша небрежност ще бъде използвана от неприятелите ви. Не оставяйте вещите си без надзор – има риск да изгубите или счупите нещо важно. Не бързайте с покупките – спонтанните решения днес няма да са особено удачни.

РАК

Подходящ ден да окажете помощ на околните. Знаете много добре, какво може да ви донесе ползи и печалби, и кое не, а и няма да взимате всичко за себе си. Хора, които преди са игнорирали вашите съвети, днес ще се вслушат в тях. Това ще ви помогне в работата и в отношенията.

ЛЪВ

Тези, които са до вас днес, със сигурност няма да скучаят. Фантазията ви няма граници. Във всяка ситуация, може да измислите нещо ново и интересно. Докато конкурентите се опитват да разберат вашите постъпки, вие ще реализирате целите си. Почивката ще ви бъде крайно необходима.

ДЕВА

Подходящ ден и за работа, и за развлечения. Няма да възникнат сериозни проблеми, ако вие сами не ги създадете. Очаквайте и някакви нововъведения, които отначало ще ви подразнят, но после ще се окаже, че са били удачни. Не бързайте да взимате решения, свързани с финансите.

ВЕЗНИ

Обръщайте внимание на дребни факти и събития, които останалите мислят за незначителни. Точно това ще ви помогне да вникнете в проблемите и да изработите правилната линия на поведение. Струва си да отделите внимание и на деловите контакти.

СКОРПИОН

Днес сте майстори в деловите разговори и уреждането на конфликти. Ще се договорите за сътрудничество с хора, готови да ви поддържат и помогнат. Има шанс да създадете полезни връзки, да се издигнете в службата, както и да сключите изгодни сделки. В семейството също всичко е хармонично.

СТРЕЛЕЦ 

Трудно се съсредоточавате, особено когато се занимавате със скучни и еднообразни дела, които не ви дават възможност да проявите себе си. Иска ви се да творите, да измисляте, да изобретявате, но днес няма да имате възможност за това. Налага се да бъдете търпеливи. Вечерта очаквайте интересни срещи и романтични запознанства.

КОЗИРОГ

Сутринта е подходящо време за обсъждане на всякакви въпроси, свързани с работата, образованието или бизнеса. Може да говорите за професионалните и финансовите перспективи. Използвайте обаянието си, но бъдете внимателни, не на всички хора може да се доверите.

ВОДОЛЕЙ 

Ако сте настроени сериозно, ще имате отлични резултати. Ще се ориентирате в сложни ситуации и ще сложите край на недоразуменията с колегите си. Успехите ще ви окриляват да продължите по този път. Амбициозни сте и се стремите да покорите все повече върхове.

РИБИ

По-добре е днес да не се занимавате със сериозни и сложни дела. Съсредоточете се над нещо просто, интересно и приятно. Отложете, ако може, решението на важни въпроси, особено ако засягат не само вашите интереси, но и на близките ви. По-добре е да останате сами и да обмислите някои проблеми спокойно.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай