1553

Много пари за Овните, предложение развеселява Везните

И като ви тръгне с нашия хороскоп - дано ви върви през целия уикенд!

 

ОВЕН

Не отлагайте важните разговори твърде дълго - първата половина на деня е идеална за тях. Ще е възможно да обсъдите наскоро възникнали проблеми и да намерите решения, които ще се харесат на всички. Познати може да предложат нещо интересно. Няма да съжалявате ако се съгласите. 

ТЕЛЕЦ

Добър ден за срещи с хора, които бихте искали да видите като свои съюзници. Ще успеете да направите правилното впечатление, а деловите преговори ще вървят добре. Ако възникнат разногласия, бързо ще убедите всички в правотата си, като ще намерите точните думи и убедителни аргументи.

БЛИЗНАЦИ

Трябва да съставите план за действие, да вземете предвид всички малки детайли и да съберете повече полезна информация. Само така ще успеете да се справите с всичко. Няма да навреди, ако говорите и с хора с опит, които ще ви дадат отлични съвети и ще ви предложат помощ. 

РАК

Денят със сигурност ще ви донесе приятни изненади, щастливи случайности и добри новини. Влиянието на положителните тенденции ще преобладава, като ще бъде забележимо във всички сфери. Ако имате важни дела, трябва да се заемете с тях рано сутринта, за да успеете да ги приключите. 

ЛЪВ

Ако не губите време днес и се съсредоточите, ще направите много полезни неща не само за себе си, но и за околните. Особено бързо ще се справите с познати задачи, но няма да ви отнеме много време за решаване и на съвсем нови проблеми. Денят ще бъде особено успешен за тези, които се опитват да измислят нещо ново.

ДЕВА

Днес със сигурност няма да има пречки, които да не може да преодолеете. Ще действате бързо и решително и едва ли някой ще посмее да застане на пътя ви. Хората, които някога са ви обидили или са ви наранили по някакъв начин, ще се опитат да подобрят отношенията си с вас.

 ВЕЗНИ

Помислете за нещата, които отдавна сте отлагали. Днес ще имате възможност бързо да се справите с тях, особено ако познати искат да ви помогнат. Благодарение на тях може да спестите много време и енергия. Ще получите полезна информация и предложение, което ще ви развесели.

СКОРПИОН

Заемете се с нещо важно. Дори и да се окаже много трудно, ще имате шанс да се справите добре с него и да постигнете желания резултат. Много представители на знака ще се възползват от находчивостта си и умението да действат по свой начин, за да вземат нестандартни решения. 

СТРЕЛЕЦ

Ако напоследък не сте успявали да се разберете с някого, днес е моментът да поговорите отново с този човек. Възможно е този път той да ви изслуша и дори да ви подкрепи по някакъв начин. По-добре е да не бързате с покупките, особено големите, преди да се уверите, че са ви крайно необходими.

КОЗИРОГ

Очаква ви спокоен и приятен ден, който няма да донесе сериозни затруднения. Ще имате възможност да решате някои проблеми, възникнали внезапно. Това няма да изисква сериозни усилия и бързо ще разберете как да действате, за да постигнете желания резултат. 

ВОДОЛЕЙ

Малко вероятно е днес да може да си починете и да се отпуснете. Със сигурност ще се появят нови неща, които ще изискват внимание, а планираните забавления ще трябва да бъдат отложени, за да се решат неочаквани проблеми. Не трябва да губите време за съжаление и тревоги, а веднага да започнете да действате.

РИБИ

Обърнете внимание на идеите, които ви идват сутринта. Те може да изглеждат доста странни или просто фантастични за околните, но много скоро ще имате възможност да осъществите плановете си. Ще трябва да започнете да действате сами, но малко по-късно е вероятно да получите подкрепа. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Николай Ралчев,Тутракан

Николай Ралчев,Тутракан

09.12.2023 | 09:06

Николай Петков Ралчев се казвам(Геяг) и живея в гр.Тутракан на ул.Панайот Хитов 5.Аз съм известен бандит и потоматвен тип с обратна резба -обичам мъже и правя любов само с мъже- на 49 години и си търся млад пич който да ме оправя безпощадно много и да се ожени за мен,защото аз съю жената в тези връзки..Плащам щедро в евро.Аз имам жълта книжка

Отговори
0 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?