1939

Много пари за две зодии, Овенът да се пази от конфликти

ОВЕН

Днес е добре да заложите на добре познатото и да забравите за всякакви екперименти. Не бързайте. Търпението ще ви даде възможност да излезете от неприятна ситуация по възможно най-добрия начин. Възможно е да възникне спор, който да прерасне в дълготраен конфликт.

ТЕЛЕЦ

Денят ви ще бъде наситен със срещи и разговори. Ще получите добри съвети, които ще ви помогнат да решите дадени казуси. Пред вас ще се отворят нови възможности. Опитайте се да не изпуснете нито една от тях. Отношенията с любимия човек ще са хармонични и няма причини за разногласия и спорове.

БЛИЗНАЦИ

Днес е добър ден за намиране на нови съмишленици. Разбирате се добре с хора, които споделят вашите интереси. Ще можете бързо да се споразумеете за съвместни действия. Следобед е възможно да откриете нов източник на приходи чрез сполучлива сделка. 

РАК

Благоприятен ден, подходящ за започване на нещо ново. Ще се справяте отлично там, където се изисква въображение и изобретателност. Възможни са неочаквани източници на приходи. Някои от вас ще могат да сключат добри сделки. Бъдете разумни с парите си и не харчете значителни суми за забавление. 

ЛЪВ

Въпреки, че денят ще носи много отговорности и притеснения, той не може да бъде наречен нито стресиращ, нито неуспешен. Ще се справите и с най-сложните проблеми бързо и успешно. Възможни са срещи със стари познати, изпълнени с вълнуващи теми на разговор. 

ДЕВА

Началото на деня ще е доста емоционално напрегнато. Възможно е да се тревожите за неща, над които не може да повлияете. Всичко това ще ви изнерви и е възможно да провокирате конфликт, който ще се отрази негативно, както в работата, така и у дома. Усомотението ще ви помогне да се успокоите.  

ВЕЗНИ

Опитайте се да не се преуморявате днес, особено преди обед. Прекалено високите натоварвания обикновено имат лош ефект върху състоянието и настроението ви. Избягвайте стресови ситуации и не бързайте с вземането на решения. Все пак ще успеете да се справите с някои по-трудни задачи. 

СКОРПИОН

Денят е добър за общуване. Благодарение на способността ви да се разбирате с хората и да намирате подход към всеки един човек поотделно, ще успеете да помогнете на онези, които се оказват в трудна ситуация. Ще имате възможност да завършите отдавна започнати проекти.  

СТРЕЛЕЦ

Опитайте се да бъдете по-внимателни към другите. Те може да се нуждаят от вашата подкрепа, а вие от техните съвети. Обсъждането на много въпроси изисква търпение и самоконтрол от ваша страна. Важно е да избягвате конфликтите. Каквото и да правите днес, интуицията ще ви помогне най-много.  

КОЗИРОГ

Най-лесният начин да постигнете успех днес ще бъде, ако разчитате единствено на собствените си сили. Не очаквайте твърде много от останалите. Опитът, който сте натрупали ще ви бъде много полезен. Ще успеете да приложите знанията си и да анализирате правилно всяка ситуация. 

ВОДОЛЕЙ

Първата половина от деня ще бъде много добра. Подходяща е за реализиране на различни и нови за вас задачи. Ще успеете лесно да вземете правилните решения и да намерите най-краткия път към целта. През втората половина на деня ще имате приятни срещи и възможност да възстановите стари връзки.

РИБИ

Днес лидерските ви качества ще бъдат ясно проявени. В състояние сте да вдъхновявате и да заинтригувате мнозина с вашите идеи. Помнете – важните разговори се водят в спокойна среда. Не бъдете прекалено взискателни. Възможно е да откриете нов начин да увеличите доходите си. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?