Следвайте ни

Младо гадже се пусна на пазара за Свети Валентин СНИМКИ

Млад мъж от Нова Зеландия предлага романтично изживяване на самотните дами на Свети Валентин.

Услугите си Питър Уайлдинг обаче не възнамерява да предоставя безвъзмездно, а срещу заплащане, съобщи бТВ. В случая е важно да се подчертае, че "услугите" са предимно в сферата на романтиката (или поне така се твърди), което прави неговия продукт по-различен от предлаганото от повечето мъже с тарифа на час.

Историята на младия мъж донякъде трогва - той разказва, че на 12-годишна възраст е получил кръвоизлив в мозъка. Сериозният здравословен проблем едва не го убива и дълго време възпрепятства връзките му с жените.

Той оферира във Фейсбук комбинация от седем различни „пакета” със свое участие, от които дамите да си изберат най-удачния. Освен това цените можело да се договарят.

Срещу „наем” от 15 долара Уайлдинг предлага едночасова разходка с изцяло приятелски характер.

Цената се удвоява за 2 сутрешни часа с добавен шоколад за подарък и разходка, хванати за ръце. Услугите на Уайлдинг стават по-обхватни с повишаването на „наема” - посещение на спа и плуване, торта и питие, ходене на ресторант и снимка за спомен.

Питър може да бъде нает и за вечеря с родителите. Цената обаче скача, ако трябва да си играе с братята и сестрите на наемателката си.

Срещу съответна сума новозеландецът може да се преструва във Фейсбук, че ви е гадже в продължение на цели две седмици.

150 долара пък са достатъчни за 15 часа заедно. Питър ще вземе наемателката от дома й, ще я заведе на вечеря, а след това и в романтичен къмпинг, където тя може да получи прегръдки и целувки - все пак това е само първа среща, не може да се очакват прекалена интимна експанзивност от един джентълмен, пък бил той и под наем.

Уайлдинг, освен да заработи нещо допълнително, се надява да срещне и любовта.

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?