Следвайте ни

Момичето на Слави зашемети с призива си във Фейсбук

viber icon

Най-младата изпълнителка в музикална компания “Пайнер“ - Данна, е само на 15 години, но може да бъде пример с отговорното си отношение към живота. Певицата, родена в Хисаря, признава, че като всеки млад човек обича да е навън, да се среща с приятели и да има свободата да прави любимите си неща. Но сега предпочита да следва препоръките на епидемиолозите и да си остане вкъщи. Тя отправя съвет и към всички свои почитатели да направят същото, за да може скоро отново да бъдат заедно и да се забавляват в клубовете.

“Останете си у дома, направете си чайче, пийте фрешове, заредете си с витамини и не забравяйте уроците. Сега е моментът да наблегнем над тях“, откровена е Данна.  

Тя споделя, че нейното училище също се е присъединило към дистанционната форма на обучение, а учители и ученици всекидневно обменят материала, който трябва да бъде взет, във виртуалното пространство. Изпълнителката каза още, че разнообразява ученето с любимите си клипове  и със социалните мрежи. 

Звездата на Данна, чието рождено име е Даниела Пирянкова, изгря в шоуто на Слави Трифонов и е една от любимките му.

Коментари (2)

Смехоран

24.03.2020 | 17:08

Потърсете новата забавна група във Фейсбук Група за взаимно паникьосване Доста по свежа и чиста от повечето в социалната мрежа. Там определено може да се забавлявате с безброй колажи с генерала

Отговори
0 0

Setty

25.03.2020 | 02:56

Само да не забравя до утре... Благодаря иначе

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?