3906

Млада адвокатка сащиса Кънчев: Изложи се яко, едва се добра до... СНИМКИ

Младата адвокатка Василена Георгиева до такава степен сащиса водещият на "Стани богат" Ники Кънчев, че той направо се хвана за главата с нея. В крайна сметка тя успя буквално да се добере до 1500 лева, но минути след участието й в шоуто, в мрежата я направиха на нищо.

Участничката предизвикваше неведнъж усмивка на лицето на Ники Кънчев, който на няколко пъти въздъхваше пред явните й незнания - включително и на въпроси до 500 лева, за които се предполага, че са в пъти по-лесни от останалите. 

За да стигне до 400 лева, например, Василена трябваше да отговори на въпроса чий роман е на Карл Май, като сред възможните отговори бе и верният, разбира се - "Поразяващата ръка".

"Не е чувала за Карл Май", веднага бе изстрелян гневен коментар на страницата на шоуто, провокиран от въпрос на Кънчев към Василена дали знае кой е Карл Май. "Не, не съм го чувала", отвърна адвокатката без капка срам.

"Младата "интелигенция", "Ужас! Изгонете я!", "Пускайте ги на едно ниво минимум за право на участие. Никой фен на предаването не иска да гледа такива участници. Добре поне, че си призна, че я е срам",

гласят само малка част от възмутителните реакции в мрежата.

Василена не познава Карл Май, а впоследствие обърка и световноизвестният певец Роби Уилямс с актьора Робин Уилямс. Накрая не успя да отговори и на въпрос какво в киното се нарича "фарт", но тъй като нямаше жокери, с които да си помогне, отпадна, предаде show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
6 коментара
Тая как не е

Тая как не е

29.02.2024 | 11:36

Чувала за Карл Май . Това нещо е като един колега , който не знае коя е Йорданка Христова , Михайл Белчев ,и други наши поп певци .

Отговори
2 0
укекуе

укекуе

28.02.2024 | 23:32

Жeна ми е pазвълнувана от този пpодyкт.!!! Сега сексът е по-дълъг, epекциятa е по-силна, чувствитeлността към оpгазъм се е yвeличила и доpи пeниcът се е yвeличил. това е мeга готино нещо, което съветвам вcички да опитaт, пpочетох за това тук:--- https://use.my/medinfo

Отговори
0 1
Ми аз друго знам

Ми аз друго знам

28.02.2024 | 21:45

Фарт - fart значи пърдя. В киното какво ли значи?

Отговори
0 2
До ми аз друго знам

До ми аз друго знам

29.02.2024 | 11:31

Това специално устройство като повдигащ за камерата и оператора да снима от високо или за по специални снимки . За вас това ако значи друго си е за вас .

Отговори
2 0
До ми аз друго знам

До ми аз друго знам

29.02.2024 | 11:35

За селянин значи това което с те писал . За умните е начин за снимане на по време на движение нао бекра и артистите във филм , съкръшанието е от немски . А ти можеш да си пърдиш колкото си искаш.

Отговори
2 0
Хитлер

Хитлер

28.02.2024 | 21:37

Защо го върнах те, той не обича хората!

Отговори
1 1

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?