2374

Млад кавалер ухажва принцеса Кейт пред очите на Уилям

Кейт Мидълтън определено внася настроение в новата си кралска роля! 40-годишната принцеса посети Уелс със съпруга си принц Уилям във вторник, отбелязвайки първото си пътуване с новите титли.

Докато посещаваха спасителната станция на RNLI Holyhead и се срещнаха с членове на екипажа, доброволци и други помощници от местното звено, принцесата имаше и по-специална среща с 4-годишно момченце на име Тео Кромптън.

Тео изглеждаше развълнуван да поздрави кралската особа лично, като радостно ѝ подари малък букет. Също толкова развълнувана, Кейт прие розовите рози и приклекна за по-близък разговор. След малко към тях се присъедини и принц Уилям, който също изглеждаше очарован от малкия кавалер, усмихвайки се широко.

Кейт Мидълтън принц Уилям Уелс

 

След посещението на станцията за спасителни лодки, двойката направи кратка разходка до Marine и Café Bar Holyhead, за да се срещне с хора от малки предприятия и организации.

Следобед кралската двойка се отправи на юг към градското крайбрежие на Суонзи, за да посети преустроена църква, която е превърната в процъфтяващ обществен център, в който се помещава хранителна банка, която поддържа над 200 души седмично, и Swansea Baby Basics, която раздава основни артикули за уязвими майки в целия град. Кейт участва в мрежата на бебешките банки още по времето на пандемията и преди това е сортирала и разтоварвала колети с дарения за майки и бебета в нужда, пише Edna.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?