4020

Млад и обичан турски актьор се венча на пищно парти в курорта Чешме СНИМКИ ВИДЕО

Актьорът Толга Саръташ, участвал в редица турски суперпродукции като "Великолепният век: Кьосем" (Muhteşem Yüzyıl: Kösem) и "Слънчеви момичета" (Güneşin Kızları) се ожени за приятелката си модна дизайнерка Зейнеп Майрук в курорта Чешме, Западна Турция.

@tolgasaritas

В социалните мрежи бяха разпространени снимки от сватбата, на която бяха поканени много известни имена.

@tolgasaritas

Известният актьор Толга Саръташ направи предложение за брак на своята приятелка модна дизайнерка Зейнеп Майрук, с която са заедно от дълго време, на 14 февруари, Свети Валентин.

Сариташ и Майрук се сгодиха през февруари на церемония, на която присъстваха техните семейства и близки приятели. Известната двойка, чието щастие личеше по лицата им, не пропусна да сподели тогава снимки от годежната церемония с последователите си в профилите си в социалните мрежи.

Известната двойка се венча в Чешме в четвъртък привечер на пищно парти. Толга Саръташ и Зейнеп Майрук са заедно от около 5 години. Те не бяха оставенали на мира от семействата и приятелите си, които непрекъснато ги подканваха да сключат брак.

Интересен момент от церемонията, която се проведе в градината на известно заведение, беше момента в който бащата предаде булката на младоженеца с думите, "тя вече е в твои ръце". Последваха бурни аплодисменти и двойката се отправи към мястото където се венчаха официално. 

@tolgasaritas

Зейнеп Майрук избра модел булчинска рокля без презрамки с дантелени прозрачни детайли. Саръташ носеше елегантен смокинг и черна папионка.

@tolgasaritas

След подписването на гражданския брак Толга, видимо щастлив изпя популярна турска песен с думите, "Няма по-красива от теб."

Майрук пък сподели снимка от сватбата в профила си в социалните мрежи с надпис "Ти и аз. 27.06.2024".

@tolgasaritas

Много известни имена от турския филмов и моден елит присъстваха на сватбеното тържество на двойката.

@tolgasaritas

Толга Саръташ е известен в България предимно с ролите си в няколко популярни турски сериали.

Някои от най-значимите му роли, които са привлекли вниманието на българската публика, включват "Великолепният век: Кьосем" (Muhteşem Yüzyıl: Kösem), където Толга играе ролята на принц (шехзаде) Джихангир, което е един от ключовите му персонажи, донесли му международна популярност.

@tolgasaritas

Друг сериал е "Слънчеви момичета" (Güneşin Kızları), където Толга въплъщава ролята на Али Мертоглу. Сериалът стана много популярен в България и утвърди Толга като любимец на публиката.

"Обещание" (Söz) е още един популярен сериал, в който младият актьор играе ролята на Явуз Карасу, командир на специални сили, което допълнително утвърди репутацията му като един от водещите млади актьори в Турция и съответно в България.

Тези сериали са излъчвани по българските телевизионни канали и са спомогнали за широкото му разпознаване и обич от страна на българската публика.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?