Следвайте ни

Мъж стигна до финал на конкурс за миски

Млад мъж взе участие в конкурса „Мис Виртуален Казахстан” и го нарече „пропаганда на естествената женска красота и харизма”. Жителят на Алмати стигна до финала на конкурса за женска красота „Мис Виртуален Казахстан”, след което призна, че е мъж, пише „Спутник Казахстан”, цитиран от новини.бг.

22-годишният Ели Дигиллев изпраща снимките си в организационния комитет, представяйки се за Арина Алиева от град Шимкент. Много хора от Казахстан го харесват и това го праща директно на финала на конкурса.

Той не отива по-далеч, след като публично признава, че не е момиче. След това изявление той е дисквалифициран и заменен с друг участник.

„Имаше спор между мен и приятелите ми за красотата. И тогава реших да участвам в този конкурс. Самият аз винаги се застъпвам за природна красота. Сега виждате, че момичетата стават еднакви - всички са еднакво боядисани и еднакво облечени и вярват, че ако следват тенденциите, те са красиви. Аз не мисля така”, твърди Ели.

Според него участието в „Мис Виртуален Казахстан” е „пропагандата на естествената женска красота и харизма”. /Марица.бг

Росен Саръмов

Репортер - екип "общество"

Росен Саръмов е випускник на Английската гимназия в Пловдив. Завършил е МИО и има магистратура по Външна търговия. Владее отлично английски и руски език.   Още

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?