Следвайте ни

Митьо Пищова бори коронавируса на легло в болница

viber icon

Митьо Пищова, известен със любовта си към манекенки, джакузита и кебапчета, вече цяла седмица се бори с коронавируса във великотърновската болница "Стефан Черкезов".

Здравословното състояние на бохема не е никак обнадеждаващо, а той не спира да се моли на Бог да му помогне и този път. 

Оказа се, че Митьо Пищова не спазвал никакви ограничителни мерки, а вместо това организирал шумни събития за себе си и приятели, където си викали и красиви моделки да ги забавляват по време на карантина. 

Точно след такъв купон в Павел баня, той пипнал коварния коронавирус и едва се прибрал в родния си град Велико Търново. След проява на първи симптоми отишъл и си направил тест, който потвърдил съмненията му, че се е заразил. Няколко дни се лекува в домашни условия, но след като се влошил го настанили в болница. 

Още преди няколко месеца той заяви в свое интервю, че се страхува от коронавируса, тъй като има придружаващи заболявания и заразяването с китайския вирус може да бъде фатално за него. '"Правя секс само на задна прашка, така че не е ме е страх, че ще се заразя", гласеше простичното обяснение на Пищова преди няколко месеца по повод пандемията. 

Изглежда позата в секса не го е спасила от капана на вируса и той в момента се бори с всички сили да прескочи трапа. Медицинският екип следи изкъсо състоянието му, а самият той не спира да досажда и да търси специално внимание, пише Шоу блиц.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

GEORGE

GEORGE

25.11.2020 | 18:50

Излишна тяга на планетата,ПАПУЧНИК.

Отговори
0 0
GEORGE

GEORGE

25.11.2020 | 18:46

Излишна тяга на планетата,ПАПУЧНИК.

Отговори
0 0
Dii

Dii

25.11.2020 | 10:58

Торба с лай на. Напълно безполезен човек. Само хаби кислорода.

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?