Следвайте ни

Митко от "София ден и нощ" и Джулия чакат бебе

viber icon

Културистът Кристиян Кирилов, известен като Митко от риалити сериала „София ден и нощ“, загърбва ергенския живот и скоро ще мине под венчилото. Наскоро мачото предложи брак на фолк певицата Джулия, а близки до двойката издадоха, че пайнерката е бременна в четвъртия месец. 

Сватбата е насрочена за 29 септември в София и според запознати ще бъде сравнително скромна и в тесен семеен кръг.

Кристиян и Джулия се запознали в Инстаграм преди година, след като певицата първа писала на актьора. След няколко излизания двамата се загаджили. Двойката пусна общ музикален проект, които обаче не се хареса на меломаните.  Преди да се хване с Кристиян Кирилов, Джулия имаше дълга връзка с певеца Фики Стораро. 

Коментари

Публикувай

Коментари (2)

Kamelia

16.08.2019 | 01:59
0 0

Пълно с правописни грешки и неточности! Поне проверявайте имената, за които пишете вашите измислици!

vicove.com

14.08.2019 | 22:26
2 0

Иванчо имал съученик Пешко, който нямал уши. Бащата на Пешко все се оплаквал на родителите на Иванчо, че той постоянно се подиграва на сина му и момчето става от ден-на ден по-зле. Иванчовият татко го предупредил, че ако разбере, че той се е подигравал на Пешко, ще яде голям бой. Иванчо отива на училище, среща Пешко и го пита: - Мараба Пешко, как си с очите? - Ами, добре съм - му отговаря той. - Добре, а след 10 години как ще си с очите? - Ами, пак добре. - Добре, а след 50? - Е, евентуално ще сложа очила. Иванчо снисходително го помилвал по главата и му казал: - Къде бе приятелю? Къде ще ги сложиш тия очила?!?

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?