4232

Мистерията падна! Тази участничка в Ергенът разкри как е стигнала до финал...

Една от последните останали в имението на гръцкия остров Родос е имала специална стратегия, за да стигне почти до края

Участничката Надя записва какво се е случило в шоуто и дава съвети как да се победи.

Ергенката Надя пусна на томбола свое тефтерче, в което си е записвала тайни и съвети за успех в "Ергенът".

Една от последните останали в имението на гръцкия остров Родос е имала специална стратегия, за да стигне почти до края. Сега, след края на шоуто, Надя е решила да направи този малък наръчник публично достояние. Тайният тефтер е пуснат на томбола на инстаграм страницата на ергенката. Всички, които искат да се докопат да тайните на шоуто, могат да пробват късмета си.

Томболата ще се проведе на 09.05.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadya Georgieva (@iamjustnadya)

В томболата вече са се включили над 200 души и Надя ще избере на случаен принцип само един, който ще узнае всичко за това какво се случва зад камерите на шоуто. Освен истории, който не са станали публично достояние, в тефтера са записани и стратегии как да се стигне до финала на шоуто.

Като например: "Сформирай група около себе си, излез от зоната си на комфорт, увери се, че харесваш Ергена, а не го правиш заради нещо друго".

Факт е, че следвайки собствените си съвети, ергенката стигна максимално напред в шоуто. Самата Надя признава, че се е подготвила за това предварително. Най-вече като внимателно е изучавала първата победителка на "Ергенът" - рускинята Виктория Капитонова. Ергенката често е взимала пример от нея - като поведение, но и като външен вид, което се е оказало добра тактика.

Виктория Капитонова е модел за подражание на Надя.

Сега Надя иска да помогне на бъдещите участнички, като им даде готово четиво със съвети. Дали тефтерът ще отиде при някоя такава мома, или просто при любопитен зрител, предстои да се разбере.

Подобен наръчник не е нещо ново. Ергенката Елена от миналия сезон разказва как във версиите на "Ергенът" в една от другите страни, където тече шоуто, едно момиче е направило много подробен наръчник за това как да победиш във формата. Надя обаче ще е първата, която ще го направи това за нашето шоу, пише hotarena.bg.

 

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?