49

Мистерията падна: Ето защо Зеленски носи брачната халка на средния си пръст СНИМКИ

Президентът на Украйна Владимир Зеленски носи брачна халка на средния пръст на дясната си ръка, въпреки че традиционно халката се носи на безименния пръст, отбелязват медиите в страната. Ето какво пише украинското електронно издание ТСН:

Всеки ден очите на милиони украинци са приковани към екраните, когато президентът Владимир Зеленски се обръща към народа си. Обикновено той говори за ситуацията на фронта и други важни събития и насърчава украинците да вярват в победата.

За мнозина обаче изниква любопитен въпрос - защо Зеленски носи брачната халка на средния си пръст, а не на безименния - както е прието. Ето какъв отговор дава самият Зеленски в едно от интервютата си:

"Последните години нося брачната халка на средния си пръст. Когато се ожених, бях по-пълен, но след това отслабнах рязко и брачната халка стана твърде голяма за безименния ми пръст. Затова я преместих на средния.

Жена ми предложи да отида в магазин за бижута за да я намаля, но аз вече съм свикнал да нося халката на средния си пръст“, обяснява Зеленски, цитиран от украинското електронно издание.

Припомняме, че Владимир и Олена сключват брак през 2003 г, след 8 годишна връзка. На следващата година се ражда дъщеря им Олександра, а през 2013 г. посрещат и сина си Кирил.
 


 

 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Анадолската агенция

Анадолската агенция

25.04.2022 | 14:09

Ей така американците са му пръснали задната халка!

Отговори
3 0
Sara Karapetrova

Sara Karapetrova

25.04.2022 | 11:26

Новината е МНОГО важна!

Отговори
10 0
Да го дух@т

Да го дух@т

25.04.2022 | 10:18

Всички нагли укропи и лидерът им наркоман

Отговори
10 2
Какво следва?

Какво следва?

25.04.2022 | 10:00

След тези толкова важни новини от личния живот на Зеленски, новини, без които, признавам си, не можех да заспя, та след всичко това искам да попитам, какво следва? Вярвам, че правилните хорица вече са помислили и по тази тема и навярно скоро ще имаме щастието и удоволствието да наблюдаваме Зеленски и в такива хитови интелектуални предавания като "Биг Брадър", "Сървайвър", а защо не и във "Фермата" :)

Отговори
13 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?