Следвайте ни

Мистерия! Който докосне този предмет на Георги Илиев, става могъщ

viber icon

Могъщество ще придобие този, който се докосне до ключодържателя на Георги Илиев. Това обещава търговец от Русе, който продава кожен аксесоар, собственост на подземния бос.

По думите на антикваря, ключодържателят е бил собственост на убития през 2005 година Георги Илиев. Той лично подарява любимия си аксесоар на един от неговите охранители в знак на признателност за добре свършена работа. Цената на миниатюрното парче кожа е над 100 лева, а върху него е изписано логото на ВИС-2. 

Търговията с предмети, принадлежали на братя Илиеви, върви с пълна сила в онлайн магазините. От ключодържатели, през техни дрехи, предмети с автографи и портрети, цените на подобен тип артикули достигат колосални суми, а мераклии да се докоснат до находки, които са били собственост на Жоро и Васил Илиеви, не липсват, пише България днес. Социалните мрежи са пълни с групи и страници, които носят техните имена. Последният портрет на по-големия от братята беше продаден за 1200 лева. 

Коментари (4)

Даа,

Даа,

07.10.2020 | 07:15

много прост народ има в тази наша изстрадала родина. На пиедестал - престъпници и убийци... После се надяваме да сме добре - няма как.

Отговори
13 1
Пловдивчанин

Пловдивчанин

06.10.2020 | 21:23

Тотално сте изперкали. Тия мутри ги правите легенди, а бяха едни гадини

Отговори
22 1
123

123

06.10.2020 | 20:47

Оф, айде стига вече с тези "новини". Защо се пишат статии за престъпник??? Явно мъжете смятат, че мутренските години ще се върнат и даже си спомнят с носталгия за тях, а жените се прехласват по иначе харизматичния и стилно облечен Жоро Илиев? Доста повърхностно, ако е така. Тези хора отровиха нашата "демокрация" още от първия ден и я превърнаха в един вечен преход. Народопсихологията ни е много сбъркана, щом те са издигнати в култ. И не става въпрос конкретно за Жоро Илиев. Човекът може да е бил добър и въпреки всичко да е помогнал на много хора, добре, чудесно, но все пак е престъпник, а един престъпник не може да бъде издиган в култ, да се правят фейсбук страници за него и да се цитират негови изказвания, все едно са цитати от роман на Достоевски. И Георги Илиев, и другите са продукт на системата, сиреч да издигаш в култ тях е равносилно на това да величаеш ДС и държавата-мафия. Но после се сещам кой ни е министър-председател и осъзнавам, че това е напълно в реда на нещата за нашата страна.

Отговори
34 3
СТОЯНОВ....

СТОЯНОВ....

07.10.2020 | 12:57

АБСЮЛЮТНА ИСТИНА....ТОЗИ КОЙТО В МОМЕНТА УПРАВЛЯВА НАШАТА МАЛКА И ВСЕ ПО НАМАЛЯВАЩА КАТО НАСЕЛЕНИЕ СТРАНА.... ТОЙ Е ЕДИН ОТ ВСИЧКИ ТЯХ.... ТОЙ ЩЕ ЗАТРИЕ И ПРКУДИ ВСИЧКИ..... ЕДИН ДЕН НА КАРТАТА НА СВЕТА ТАЗИ ДЪРЖАВА ЩЕ Е ЗЛИЧЕНА И С НОСТАЛГИЯ ЩЕ СИ СПОМНЯТ НАШИТЕ ДЕЦА ЗА НЕЯ.......

Отговори
5 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?