49
Следвайте ни

Мистериите във "Фермата" падат! Иван и Андрей с разкрития за огромни пари

viber icon

Бизнесменът Любомир Иванов е тайният дарител, който е дал 50 000 лева за възстановяването на стенописите за манастира „Св. Архангел Михаил“ в село Шума. В снощния епизод на "Фермата" водещият на риалитито Иван Христов разкри: 

"Ще ви кажа нещо, което вие и зрителите не знаете. Преди няколко седмици във "Фермата" влезе Андрей заедно с една дама и ви каза, че има зрител, който е направил дарение към синода, което да отиде по направление за нашия манастир. Естествено, тази новина беше приета радушно от вас. А да ви кажа ли, че сега този човек не е зрител, а е един от вас. Той пожела да запазим пълната му анонимност, за да не повлияе на играта, нито на зрителите. Но сега ще ви кажа, че човекът, който нареди доброволно тези 50 хиляди лева, за възстановяването на стенописите, ще ви кажа, че това е Любо".

"От името на всички в нашия екип, и от всички българи, позволявам си, да ти благодаря за това, което си. Сумата не е от значение, а е важен примера, който ти даваш. Бих бил горд, ако мога да се нарека твой приятел след това предаване", добави водещият, а чикагският бизнесмен отговори: "Всички сте мои приятели".

"20 години бях извън България и дори понякога съм се отричал, че съм българин, но "Фермата" ми върна вярата в България. Запозна ме с уникални хора", каза българският бизнесмен от Чикаго, след като отпадна от предаването.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Роналдо

Роналдо

11.12.2021 | 22:21

Предаването е интересно но лубо на баровец се прави пари ще им дава от къде на йъде

Отговори
3 0
Габи

Габи

11.12.2021 | 09:00

Защо Иван и Андрей не дарят?Сигорно от гова ппедаване са спечелили няколко пъти по 50000лв.Но докато се намират наивници да се трепят от работа и да се подлагат на контузии тези двамата ще богатеят.

Отговори
12 2
Биткойнър

Биткойнър

10.12.2021 | 21:06

Всеки от вас, който желае да спечели безплатно криптовалута Биткойн, нека следва най-подробното ръководство в българското интернет пространство : http://bitcoinzavseki.blogspot.com

Отговори
5 2
ИСТИНАТА

ИСТИНАТА

10.12.2021 | 15:30

ДАВАЙ ИМ ДАВАЙ ИМ-ДА ИМА ДА КРАДАТ--В БЪЛГАРИЯ ИМА ПАРИ ЗА ВСИЧКО--НО НАВСЯКЪДЕ СА НАБУТАНИ КУРВЕТИНИ--И ПАРИТЕ ОТИВАТ ВМЕСТО ЗА БОЛНИ И МАНАСТИРИ ---ЗА КАЛИНКИ---А ТИ ДАВАЙ ДОГОДИНА И ОЩЕ 50-000--ТАКИВА БАЛАМУРКИ КАТО ТЕБ СА НАИЗЧЕЗВАНЕ

Отговори
22 11

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?