49

Мисис Европа Манита Вартан стана булка

Манита Вартан облече рокли - шедьоври с кристали и перли, оценени над 10 000 евро 

 

Мисис Европа Манита Вартан облече рокли за над 10 хиляди евро в ексклузивен проект, реализиран в града под тепетата. Още с настъпването на новата година мисис Манита провокира последователите си в социалните мрежи, като пусна кратки клипчета и няколко сватбени кадъра в булчинска рокля и воал, със сватбен букет в ръце. Противно на предположенията какво се случва и дали не се задава неочаквана сватба, няколко дни по-късно самата тя издаде, че снимките са част от продуктов каталог на известен сватбен бутик.

В директен лайф от инстаграм канала на красавицата самият дизайнер Илиев направи сензация, като разкри, че българката с арменски корени е единствен модел в България и на Балканите с мерките 96 66 96, въпреки че е раждала. Завидните си форми българската Ким Кардашиян не дължи на усилени тренировки, а на ген. 

Представените от Мисис Европа шедьоври са артикули от висшата мода, покрити с кристали и хиляди пера, както и естествени перли, достигащи цените от 5 до 10 хиляди. Най-тежката рокля била 10 килограма, като за нея са използвани десетки метри плат и кристали, а заснемането отнело цял ден. За някои от роклите е използвана дубайска дантела, както и коприна от Измир, дело са на български автор. В многобройните си появи  Манита подчертава, че подкрепя българското и залага на наши дизайнери, водена от желанието си да се дава гласност на все повече родни таланти. 

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?