Следвайте ни

Мисис Баба прави пируети върху леда с внучката

viber icon

Стефи Стаменова опресни уменията си на пързалката на площада, спомни си как паднала за пръв път в Лондон

Мисис Баба на Балканите 2020 Стефи Стаменова опресни уменията си върху леда. Бившата радиоводеща заведе 4-годишната си внучка Естефания на пързалката на Главната в Пловдив. Двете прекараха час и половина на кънки, а малката ползваше помощен пингвин, за да не падне. 

Стефи Стаменова още помни първото си качване на ледена пързалка, сподели тя пред „Марица“.  Това станало преди 15 години в Лондон, където била заедно с дъщеря си Мануела. Тогава тепърва усвоявала пируетите по леда. Там обаче се пързалял и млад, също неопитен с кънките, татко. Той се хванал за нея, за да запази равновесие, и така двамата се озовали на земята. 

Връзката между Стаменова и внучка й е изключително силна. Малката обожава котките, които среща по улицата. Това накарало Мисис Баба да се развихри и да сътвори приказки за гальовните животинки. Дори обмисля да издаде детска книжка, за да радва малчуганите и да удари рамо на майки, бащи, баби и дядовци, които всяка вечер приспиват наследниците си с четене.

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай