Следвайте ни

Мис Вселена България изгрява на големия екран

Габриела Топалова мечтае за кариера в журналистиката

Мис Вселена България 2018 Габриела Топалова мечтае да стане телевизионна водеща. Най-красивата пловдивчанка за 2017 година се похвали пред "Марица", че завършва успешно бакалавър българска филология в Пловдивския университет и смята да запише магистратура журналистика.

Топ моделката има богат опит пред камерата, като наскоро беше водеща и на конкурса Мис Пловдив. Габи разкри, че има собствена страница във Фейсбук, където прави рецензии на всички нови филми по кината, за да могат последователите <210> да си изберат най-интересната лента за тях.

В свободното си време носителката на приза "Мис Енканто" Пловдив обича да пътува по света. Миската има снимки от Тайланд, Италия, Франция и Испания. Наскоро 23- годишната красавица обиколи Средиземноморието с круизен кораб. Брюнетката се занимава и с музика, защото има певчески талант, но засега не смята да прави кариера в този бранш.

Бъдещата журналистка е щастливо обвързана със свой съученик от Френската гимназия. Красавицата сподели, че е социална личност и има много приятели. Габи се чува редовно със свои колежки от подиумите, сред които Мис Армения, Мис Коста Рика и Мис Русия, с които са станали близки по време на конкурса Мис Вселена 2018 в Тайланд. 

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?