Следвайте ни

Мис България 2018 си пада по "Великия Гетсби"

Мис България 2018 Теодора Мудева е против демонстрирането на голота и избягва всякакви предизвикателни конкурси, реклами и разголени фотосесии. В момента моделката се готви усилено за световния конкурс "Мис Планет 2019", който ще се проведе през септември.

Красавицата има и много ангажименти извън модата. Занимава се със спортни танци, готви се за изпити в престижен български университет и отделно смята да запише курсове по грим.

Теди разкри пред "Марица", че иска да изгрее на малкия екран като журналистка, но засега се е насочила към специалността "Международни отношения". Миската вече има опит като дипломат, посетила е почти всички европейски държави, но най-много се е впечатлила от двореца на Екатерина Велика в Санкт Петербург и от Колизеума в Рим.

Брюнетката изучава руски и английски език, а в спортните танци има почти най-високия състезателен клас.

Теди каза, че е щастливо обвързана с мъж, който споделя страстта й към спорта. Мис България разкри, че покрай титлата е станала много по-отговорна и самостоятелна. Красавицата слуша предимно поп и rnb музика, а любимият й филм е "Великият Гетсби".

Коментари

Публикувай

Коментари (1)

25.08.2019 | 01:18
1 2

Поредната кухоглава кикимора.

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?