1553

Мис България завъртя главата на гръцки баровец, ще я прави принцеса

Отново за Гърция забегна Мис България 2020 Венцислава Тафкова, забеляза Show.bg. Моделката се постна от популярния остров Тасос, където я засичаме вече за втори път в рамките на месец.

 Причината за честите пътувания на Тафкова до южната ни съседка далеч не е само ваканционно развлечение. Брюнетката е забила гръцки баровец, заради когото са и постоянните й воаяжи.

Местният богаташ се занимавал основно с недвижими имоти, но движел и дългогодишен бизнес с нефт, с което бил известен в олигархичните среди. Подвизавал се предимно в Солун, където притежавал огромен 3-етажен палат на брега на морето. Отделно имал ваканционни вили на остров Тасос и в Халкидики.

Милионерът, който според нашата информация бил на около средна възраст, настоявал Мис България да се премести в гръцката му хасиенда. 23-годишната Тафкова сериозно обмисляла напускането на родината и нищо чудно скоро да се окаже, че е поредната ни миска, избягала от България в името на любовта.

Самата Венцислава обаче категорично отрича да си има приятел, макар вече неколкократно да е засичана из тузарските столични барове в компанията на един и същ мъж.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
От няколко

От няколко

18.07.2022 | 23:40

месеца драскате за този б.оклук. Преди никой не я беше чувал, сега всеки ден ни облъчвате за безсмисления й живот. Откъде изпълзя и кой ви плаща? Иначе да отива в Гърция и там да си остане.

Отговори
4 1
Ром Бакарди

Ром Бакарди

18.07.2022 | 22:15

Поли кала, поли кала...ти хубаву момичес, ас на теб купя дрешки, кола, още силикон ша сложа, саму слушкай ме и ша са чувстваш добре. Ас сам грък нищу ут това-много си красивас, ша бъдеш мойто бижу ут стотинас пачаврос дету ги имам тука у мойта хасиендас. Айди, пайдос ,ух чи си гиздусияс...пу,пу,пу да ни ти е уроки!

Отговори
3 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?