46

Мирослав стиска зъби: Прищявка на Мария му излезе 15 бона

Парите не са без значение за чалга изпълнителката

Попфолк звездата Мария брои 15 бона за регистрационни табели със златни номера на семейните автомобили. С придобивката се похвали самата тя. В профила си в Инстаграм певицата сподели снимка на семейния автопарк.

Регистрационните табели и на двете коли нямаше как да останат незабелязани от последователите на звездата. Двата суперлуксозни автомобила притежават уникални регистрационни номера. Това, което прави впечатление, че номерата и на нейната кола, и тази на мъжа й, са абсолютно еднакви и са съчетание от буквата М и числото 2. Потребителите в мрежата веднага започнаха да правят догадки, според повечето от тях комбинацията от 2 и М е символично и е свързано с имената на двойката - Мария и Миро. Други изразиха мнение, че е начин двамата да покажат любовта си или пък поредния щедър подарък от страна на половинката на звездата, за да я направи щастлива.

„Не искам да коментирам темата с номерата, всеки може да си прави всякакви догадки и да търси символиката, може и да е и символично заради имената ни, а може и да не“, каза Мария пред екип на „Телеграф“. Певицата не пожела и да коментира каква е сумата, която е заплатила. Проверка на вестника показа, че в момента административната такса, за да бъде поръчан такъв номер за регистрация на превозно средство у нас, е в размер на 7500 лв. и може да се случи след предварително подадено заявление в съответната служба.

Не липсват и хапливи коментари за придобивката на Мария, по-известна като Мара Отварачката. Според тях новият мъж на чалга фурията – Миро Дзвера, вече е затънал до гуша в заеми, за да може да угажда на прищевките на любимата си. Докога ли ще издържи?

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Бай Иван

Бай Иван

10.09.2022 | 13:53

Според мене 2 М означава два мин-дила

Отговори
0 0
Мара затварачка

Мара затварачка

09.09.2022 | 15:57

На свинче-звънче,на кочинка-катинар!!!Каквито новинарите-такива и новините!Излагация!Души подвластни на ниши вибрации-певачката да упражнява "Solffegio"за духовно израстване, а чичото да си гледа внуците!Проста работа, а вие и давате гласност!

Отговори
2 0
Турбо комплексиран

Турбо комплексиран

08.09.2022 | 21:46

15 бона за номера на кола...Моля? Можехте да ги дарите на някое дете, или пострадалите хора след наводненията, нооо не! Това е да си комплексиран и турбо прост!!!

Отговори
16 0
Затварачката

Затварачката

08.09.2022 | 16:47

Болшой праз какви нмера на колата си е сложила тази врякаща коза .Изобщо как може да занимавате хората с тези полуфабрикати.

Отговори
21 0
Миро Дзвера

Миро Дзвера

08.09.2022 | 13:26

Не знам,Дзвер ли си,Миро,ама голям таралеж си си турил в гащите.Резултатът-разорен е сигурен!

Отговори
36 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?