2374
Следвайте ни

Миро от "Каризма" сподели тъмни тайни от живота си

viber icon

Мирослав Костадинов, по-известен като Миро от „Каризма”, сключи брак с партньорката си Ели Златарев преди 5 години на гръцкия остров Корфу. Семейството обаче така и не се реши да има деца. Отглеждането на бебета явно не е приоритет за съпрузите, въпреки че и двамата отдавна са прехвърлили 40-те.

Миро неведнъж е признавал, че с бизнесдамата живеят разделени и не се знае дали изобщо някога ще се съберат под един покрив.

„Тя си е в Лондон, аз съм тук. Трябваше да започнем да събираме пари за oбщо жилище, но аз имам много широки пръсти. Харча доста за музика.”, споделял е певецът преди време. С тези думи той само потвърди слуховете, че изобщо не му е важно да бъде постоянно с Ели.

Говори се, че съпругата на изпълнителя поддържа висок стандарт на живот, благодарение на успешния си бизнес в английската столица. Тя е човекът, който от години налива пари в кариерата на Костадинов, макар че се виждат основно по празници, а останалото време прекарват разделени.

Клюката гласи, че Миро използвал Ели като параван, а същевременно се отдавал на авантюри със случайни мъже и жени. Фактът, че с партньорката му живеят в различни държави, идеално го устройвал. Така имал свободата да прави каквото си иска в нейно отсъствие.

Въпреки че възрастта на певеца напредва, той не възнамерявал да създава наследник, издават хора от обкръжението му. Съпругата му също е прехвърлила 40-те, но и тя не напирала тепърва да става майка. „По едно време доста се бяхме притеснили, защото имахме съмнение, че Ели може да е бременна. Стреснахме се - не мисля, че сме готови. Децата не са ни приоритет!”, откровено е споделял изпълнителят на „Август е септември”.

Интересна подробност е, че Миро и Ели все още не са легализирали брака си у нас и двамата се водят женени единствено на гръцка територия. „Ние направихме само църковен брак, а в Гърция църковният брак е и държавен. Не го легализирахме в България, защото, така или иначе, ние се чувстваме като семейство”,  коментирал е Костадинов.

Сватбеното тържество на Миро било организирано само за два месеца, а гостите наброявали около 150. Първоначално съпрузите искали да се венчаят в тесен семеен кръг, но после размислили и организирали пищна церемония. Наложило се преди това Миро да се покръсти в православен храм, за да може да сключи църковен брак. „Аз съм много вярващ, но по различни причини до онзи момент не бях кръстен”, разказвал е певецът.

Бракът си с Ели той възприемал като естествено продължение на връзката им. Не й предложил по романтичен начин, нито паднал на колене с пръстен в ръка, но открай време искал да узакони отношенията си с нея, които започнали преди цели 16 години.

Миро и житейската му партньорка се запознали на концерт на дует „Каризма” в Лондон. След последното изпълнение бизнесдамата се приближила до масата на певеца и предизвикателно извадила цигара от неговата кутия. После му поискала огънче, а когато се опитала да седне на стола до него, паднала на земята и предизвикала бурен смях у всички присъстващи. Костадинов обаче веднага й помогнал да се изправи. От дума на дума много се харесали и започнали да поддържат връзка.

Нежеланието на Миро да има деца може и да се дължи на факта, че доскоро той бореше сериозни проблеми с алкохола. Певецът неведнъж е споделял за пристрастеността си към спиртните напитки. След поредното ужасно тежко пиянство обаче взел решението да загърби  порока. По думите му се е справил благодарение на Бог, който му дал сили да си стъпи на краката.

До моментът на прозрението Костадинов изпивал по една торба с алкохол за 24 часа – наливал се с бира, вино и с каквото друго имал под ръка. Случвало се да употребява и наркотични вещества. Преди участия също прибягвал до чашката за отпускане на напрежението.

Музикантът е разправял, че преди няколко години със съпругата му пътували до Гренландия, но той така и не успял да се наслади на Северното сияние, защото бил фиркан до козирката. Съзнанието му било замъглено, а погледът – блуждаещ. Ели обаче не подозирала, че мъжът й има чак такива проблеми – въобразявала си, че влечението му към алкохола е в допустимите граници. Заради работата си в Лондон тя не била неотлъчно до него  по време на кризите му. Миро пък умишлено криел от нея, за да не я тревожи. Искал сам да премине през това изпитание и със собствени усилия да пребори зависимостта. Изпълнителят твърди, че е много набожен – с непрекъснато молитви и непоклатима вяра във Всевишния се измъкнал от дупката, пише hotarena.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво правителство ще управлява България след изборите на 14 ноември?